• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kaj se tiče kalanja za ovu godinu gotovo fala Bogu.
Napravil oko 20metri, sad sam bez brige 2 zime.
E sad kaj sam sve pilil i kalal napravil puno smeća, pa trebalo to i počistiti malo.
Zakaj meni treba veća prikolica, evo npr danas vozil koru od hrasta i piljovinu u šumu, i normalno nije mi sve stalo, ali ajde nekak sam se malo snašel pa si olakšal da nejdem na 2 puta.

Zagurtnal bačvu na rudo i nutra natovaril.

I odpeljal u šumu na put prema trsju.

I navek je nekog posla doma.

I jedan video.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dečki samo da pitam kaj su drva takav biznis? Gledam malo po selu i susjednim selima svi voze drva, vitla, one prikolice za drva a traktora svakakvih vrsta, pa to se dan i noć vozi i vozi. Kaj to tak ide?

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,748
bukva i grab od 350 do 400 za metar...hrast oko 300...agacije nema kod mene, pa nisam upoznat...

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,748
nekome malo, drugome puno...pogotovo ako delaju kanadsku bukvu i američki hrast... :unsure:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kak se kreću cijene da nekome zrušiš u šumi drva i dopeljaš mu doma na dvorište? Tipa 2 bukve fi 80cm?znači odma u šumi na furčeke i vozi se doma.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
Rušenje i izvlačenje sa vitlom je kod nas 150 kn/m3. Eto ak ti to kaj može pomoći.

Najnoviji postovi

Na vrh