ruda nemore puknit, to sam ja švasal... 🤭Bogme ti se ne šališ, a kaj da ti je rudo puknulo? 🤔To buš za deske prodal ili drva doma? Kolko je fi? Lepo veliki zgleda.
I to ti je jako opasno, najbolje kak veli @stippa, malo u stranu... Da ne krene prema tebi.Kaj se tiče udaljavanja ja zbrišem u kontra starnu padanja stabla, koji to kut ja neznam, a
A kaj velite na ovu tehniku?ne skidam do poda ja ga pilim na visinu da stojecki obaram a poslje panj maknem bez pritiska drva, lakse je na stojecki pilim i na tanjem dijelu obaram...
Ma grdo je kad je sve to nepredvidivo, ja kad vidim da pada bežim kam me noge nosiju. Jer svikam more pasti.I to ti je jako opasno, najbolje kak veli @stippa, malo u stranu... Da ne krene prema tebi.
Isto kad ih vidim kad zapiljuje drvo i stoji drito iza reza.... Uvijek sa strane, da ne bi bilo šamaranja
A čuj drva ko ruka debela, opet treba bit na oprezu.A kaj velite na ovu tehniku?
Šiba te bu najprije unakazila, bukvetina kad te ulovi nemaš brige, retki su se uspeli izvučiA čuj drva ko ruka debela, opet treba bit na oprezu.
Ak ti se baš ide u šumu, moreš k meni dojti. Ja trebam jedno 100m. Osiguravam svu logistiku, alat, gorivo i mazivo za radnika i motorku... 😉Zato ja šumu delam bez žurbe, meni se nikam ne žuri, sad baš imam volju za šumu i samo bi nekaj rušil sad, baš mi lepo u šumi delat. Samo kaj sad da delam kad sam si već sve zrušil,i napravil si drva, nemam kaj više delat osim gacije čistiti.
Još kad vitlo dojde... 😉Nije problem pomoći, ni najmanje😉a još i raketa je na raspolaganju za šlajsat 😉ona pa samo čeka da ju upregnem.
Mazivo za radnika 😄 ovo si moze svako po svom objasniti.. 😉 Dobro mazivo je za neke plavusa sa velikim sisama... 🙈gorivo i mazivo za radnika i motorku... 😉
Ma ako treba i to se osigura samo da ne moram drva delati 😁Mazivo za radnika 😄 ovo si moze svako po svom objasniti.. 😉 Dobro mazivo je za neke plavusa sa velikim sisama... 🙈
Niko se ne usudi komentarisati.A kaj velite na ovu tehniku?