Takva dva majstora sam gledal kak ruše na jednom brijegu iznad Omiša... Drva (smreka, ariš, uglavnom četinjače) promjera ~30cm su rušili duže od pet minuta po komadu, a odmarali još duže (po komadu). ☺️☺️Niko se ne usudi komentarisati.
Koje to vitlo ima 100 metara sajle,mislim da moj Krpan ima 70?Pa kako ne bih mogao sa vitlom ako imaš preko 100 metara sajle.I ako ne može ni tada onda se spustiš dokle možeš ostala drva dohvatiti.
Samo neznam ko bu kvarove plačal zbog loše mješavine? Nisu tu samo pile u igri, skutači, cross motori... i slično kaj se vrti do unedogled.Nebudemo više sami mogli delat mešavinu za pile, nego bude gotova za kupiti
Kako ne? Jesu prije par godina zabranili tocenje plavog u kanistere zasto ne bi onda i benzin.kak to planiraju izvest? dojdem na pumpu natočim kanistar 5 litara benzina i kupim benzin.ako neče biti dvotaktnog ulja malo če se kemijati sa motornim uljima dok mješavine ne proradi.
Tvoj komentar na tehniku rusenja koju ja preferiram, i nize u postovima je opet bila sprdnja na debljinu drva u mom krajuA čuj drva ko ruka debela, opet treba bit na oprezu.
Bravo majstore!!!!!a sad konačno jedan videouradak...kak se drva sama tovare...sinko mi se smilovao i uploadao... 🤭
huskqarna 361 (malo pritupa, kak sam ga prehitil uhvatilo malo zemlje) i vtz 2048...prikolica je dugačka 2.5 metara, hrast je taman stao među stupce.