• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Znači to se nemre utopit nekome za građu?
Ma moze ali mala je kolicina i kostat ce papiri za to tako da mislim da nema racunice... nego sada dok pisem sam se sjetio da ti uvijek volis reci da sve volis raditi kao prije kao prije predlazem da nadjes bradvilj i da to na ruke oteses u gredicu nekakvu...🤔🤔

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas sam igrom slučaju bil u šumi sa tečekom od žene, prodal je hraste, rušili su u parku prirode Medvednica, i za par minuta došli renđeri, prvo su pitali ko ruši drva, normalno vlasnik se javil jer on netreba licencu za motorku. A da radi neka firma onda se mora imat ispit, a za svoje potrbe neteba, i posjedovni list su tražili, i ono kaje lugar obilježil.
Al taj kaj je kupil hraste samo hraste kupuje.

A kolko je opće cijena borovine, tog smreka? Imam ih u šumi dosta pa bi to možda prodal? Ili ne? Kaj mi se ispati.

Teček od žene je prodal 60kubika hrasta po 1400kuna je dobil po kubiku.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Al to su samogradnje
Nisu samogradnje. Prije jedno 5-6 godina godina sam na tri češka vitla proširivao doboše radi više sajle. Ai oni koji imaju Gvozden vitla su uzimali sa više sajle oko140 m. I samo ova dva vitla u mom kraju mogu radit.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kak ti znaš da je prednja kamera?
Pa jer se vidi sa snimke.
Kaj ne radis selfije ispred ogledala?
Jel se kužiš u tehniku aparata, kamere?

Sad smo baš zaspamali temu pošteno.

Nisu samogradnje. Prije jedno 5-6 godina godina sam na tri češka vitla proširivao doboše radi više sajle. Ai oni koji imaju Gvozden vitla su uzimali sa više sajle oko140 m. I samo ova dva vitla u mom kraju mogu radit.
Pa ta sva vitla su samogradnja, iskopirati nekoga i dodali više sajle, kao fol bolje od krpana ili neznam koga. Nema tvorničko vitlo tu metražu sigurno.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Kao prvo, vodilica je s prave strane, znači da snimka nije obrnuta, ali nisam neki stručnjak za motorke pa ne znam jel postoje s kontra vodilicom, a kao drugo iza na kosilici ispravno pišu slova.

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Češko vitlo uopšte nije kopija nego koliko mogu da vidim sad neki kopiraju to vitlo ali opet ga niko ne može napraviti kao Čeh.A Gvozden vitlo isto nema nikakve veze sa nekom kopijom.

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
428
malo morgen...desna je na ručki gore, a s lijevom daje gas...kak nije naopako?
A niste pomislili da je baba možda ljevoruka...?
Na stranu to njezino rušenje u kojem samo srećom nije dobila po toj šupljoj glavi...

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
Jesam, kak ne, ali bilo je zabavno čitati o prednjim kamerama i djelomično zrcalnim slikama. :ROFLMAO:
Ponekad i ja na kratko tak primim motorku kad mi je lakše nego da se moram sav spigati.

Ne zna se tko je luđi: baba, onaj tko je nagovoril da to odreže ili kamerman. Ovaj put ih je sam Bog čuval.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
netko je babi pripremil sve, izvadil kajlu i zarezal motorku, pa se ona došla samo naslikavat...i dobro je prošla... 🤪

Najnoviji postovi

Na vrh