Ma moze ali mala je kolicina i kostat ce papiri za to tako da mislim da nema racunice... nego sada dok pisem sam se sjetio da ti uvijek volis reci da sve volis raditi kao prije kao prije predlazem da nadjes bradvilj i da to na ruke oteses u gredicu nekakvu...🤔🤔Znači to se nemre utopit nekome za građu?
Ja kako vidim ova baba nema ni gaća,, a kamoli pameti,, haa ko baba,, sve su one iste,,
Nisu samogradnje. Prije jedno 5-6 godina godina sam na tri češka vitla proširivao doboše radi više sajle. Ai oni koji imaju Gvozden vitla su uzimali sa više sajle oko140 m. I samo ova dva vitla u mom kraju mogu radit.Al to su samogradnje
Izgleda da kamera I ruke ukrstaTo je zbog kontra kamere na mobitelu.
Pa jer se vidi sa snimke.Kak ti znaš da je prednja kamera?
Pa ta sva vitla su samogradnja, iskopirati nekoga i dodali više sajle, kao fol bolje od krpana ili neznam koga. Nema tvorničko vitlo tu metražu sigurno.Nisu samogradnje. Prije jedno 5-6 godina godina sam na tri češka vitla proširivao doboše radi više sajle. Ai oni koji imaju Gvozden vitla su uzimali sa više sajle oko140 m. I samo ova dva vitla u mom kraju mogu radit.
A niste pomislili da je baba možda ljevoruka...?malo morgen...desna je na ručki gore, a s lijevom daje gas...kak nije naopako?