Moram te malo spotat... i ti si sjekao stabla a da nisu bila doznacena...Isto se zove lugar, onda je sve isto, samo mislim da netreba lugara za ove kaj kradu drva, mislim da oni zruše kaj im se sviđa i po gasu van iz šume.
Ti si mi malo čudan, sve znaš kako to ide... Možda si ti onaj.... 🤭Ima, i oglašavaju se po fejsu kak drva imaju svu dokumentaciju i čisto porijeklo😌
Pa nađu se tu i tamo.. Ima obiteljsko šumu za drva... Još nisam kupio traktor, sad nešto drugo riješavam...Ima i kod vas puno? Imaš puno ti šume? I jesi kupio traktor?
Jesam priznam, al se javio lugaru i rekel mi kaj ga zajebavam, zna kak ja rušim i kolko, ja to tak da se malo rekreiram, al da rušim 10 bukvi onda bi morao doći. 😉Bil je kod nas u šumi prošle godine pa zna da ja rušim iz hobija samo. Ak zrušim dobro ak ne ne.Moram te malo spotat... i ti si sjekao stabla a da nisu bila doznacena...
A kaj bi uzeo 558 ili.? Na kakvom mjestu imaš šumu? Pristupačno ili?Pa nađu se tu i tamo.. Ima obiteljsko šumu za drva... Još nisam kupio traktor, sad nešto drugo riješavam...
Možda 558 ili 560. svidja mi se isto 565/567. I 577 mi je dobar, ali je veliki, možda preveliki za šumu. Jedna šuma je na ravnici, a druga na brijegu ali ima staze za pristup.A kaj bi uzeo 558 ili.? Na kakvom mjestu imaš šumu? Pristupačno ili?
Pa poslije sam odrezao panj, rezao sam više jer je tako mogla proći vodilica cijelom širinom.Nekak mi se čini da si ju dost visoko čvaknul? Ili mi se samo čini? I ko da ti se skoro vrnula nekak? Kak si zadovoljan sekirom?
Prelomnica??. Dali trebaš tu da ostaneš?.Srušena jedna malo deblja bukva, cca. 80 cm promjera....zdrava, nije bila trula iznutra
izmedu zagorske i zagrebacke zupanijeA od kud si?