Niska je prelomnica, zato sam to rekao, skoro da je nemaš jer je u nivou, rez sječenja treba da je iznad reza klina, treba biti višlja, zato ti se drvo vratilo unazad a kad je dobra prelomnica ostaje zakačena i puca tek kad krošnja dodirne zemlju. Pukla ti je prelomnica mnogo prije zemlje , ako sam dobro vidjeo, kada je došlo do dodira sa druga dva stabla i zato je išlo unazad, To sam vidjeo, možda griješim . Malo ti je i pravac upitan, još ulijevo, da ti se ustavilo na stablo trupac bi još išao unazad čak i do tebe, jer je nekontrolisan. Izvini možda pametujem ali je gledam neke detalje, eto iz mog ugla gledanja, no možda ti i neradiš ovako,. Ja nepraktikujem u brijeg nikada već samo bočno, kada je klizav teren zna se vratit mnogo unazad i onda je opasna situacija. Naravno ti najbolje vidiš kakav je teren, ja samo djelić. Ovo je dobar video za komentar nedostataka a ne da kažem kako si ti griješio. Molim te nemj ovo svatit kao kritiku već je dobar video da drugi koji budu gledali obrate pažnju na nedostatke, a pogotovo poslije rušenaj kako odozgo padaju prementi i da treba brzo da se odmakne. Naravno i ti si gldedao šta je gore ostalo i kuda ide i gdje pada.