• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Kupljenac,drugi puta umjesto lojtre posudi od dečkiju iz elektre penjače,bude ti lakše a i imaš ruke slobodne 😉,jedino malo noge trpe kod silaska

a jel kužite da motorku drži naopako?
Ti ne kužiš da je baba ljevak a ima motorku za dešnjake 😉😂😂😂

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Jel imamo tu kakve iskusne šumare? Zanimalo bi me jel ko bil u nekoj situaciji da je došel sa traktorom u šumu tam di nije planiral, npr na neki veliki brijeg i onda ga bilo strah spustiti se u jarak nazat?

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
428
netko je babi pripremil sve, izvadil kajlu i zarezal motorku, pa se ona došla samo naslikavat...i dobro je prošla... 🤪
I taj koji joj to priredil, slabo po šumi radi. A to se lijepo vidi po tome koliku kajlu je zapilil i nije joj pokazal da pod ovim kutem se ne pili... Da do čega dođe, baš me zanima kak bi kajlu nabil da slučajno drvo kontra krene...
Zaštitu na radu da ne spominjem...
Ovo je čisti primjer izreke da *Bog čuva bedake i pijance. * 🙈☺️

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Sve ok, ali kad tu bukvu odšlajsam van i moram opet u breg sa prikolicom e onda je kritično se spuštat nazat da me ne potira u jarak, tj u neko drvo kad puta nema, nego kroz drveće vozim slalom.

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Poz drustvo. Ima možda koga, koji je kod kuče izradio gozdarski cepin?

Pa kupljenec je sve zaslijepio sa svojim slikama... :) a meni ste zaboravili odgovoriti in možda još dati koju sliku... 🙈

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Je. Bil jetu prije jedan član koji je postavil slike.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Isto se zove lugar, onda je sve isto, samo mislim da netreba lugara za ove kaj kradu drva, mislim da oni zruše kaj im se sviđa i po gasu van iz šume.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
To je strašno da takvima niko nemre stat na kraj, i kak se oni nikoga ne boje da ih ne ulove.
Zato bum ja moral u šumu i samo turirat motorku da neko misli da rušim.

Najnoviji postovi

Na vrh