Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,086
Samo za vrijeme dok ti sve poslikas ja bi 3 takve rijesio😂
Jao... Pa onda morate nešto napraviti, da budete svi zadovoljni...ja bi al žena neće
Možda da imate kamin u dnevnoj sobi i upalite ga neki romantički večer... Dobro, ovo je samo prijedlog... 😇a kaj? 🙂
E sad mi je jasno što si ti za života popio samo dvije pive,,,A gle svako ima neki svoj hobi, meni je ovo sve hobi kaj delam. Ali baš sve, ja delam 10m drvi godišnje, možda malo više, a možda i manje. Meni se nikam ne žuri, dok vi sigurno radite više drva? Ja ni netrebam to, ja imam na plin grijanje, ali eto tek malo da napravim da imam. Iskreno ja bi isto da delam 20,30metri ali kad netrebam. Ovo je sve za punicu kaj si vikendom kuri, ja ni peć ni šporet nemam na drva više, ja bi al žena neće, kaj će nam to. Onda se ja ovak rekreiram malo. I da me se vidi u šumi, da mi ju ko ne poreže još ak nikoga nema. Onda kao fol idem malo da se čuje pila iz šume. 🍺👌🙂
Ja sam bio uzeo orginalnu jer druge nije biloA za sad je dobro, mislim da je 3 godine stara,kad bu gotova kupil bum orginal. Mada ove svi hvaliju.