Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Kak to misliš? Čekaj nemreš prejti u Šumariju i dobar dan, ja bi kupil 20 metri drva? Kak to ide?
Moreš.Kak to misliš? Čekaj nemreš prejti u Šumariju i dobar dan, ja bi kupil 20 metri drva? Kak to ide?
Ti si stvarno profi majstor 👌svaka ti čast.Već sam negdje postavio ove videe ali evo i ovdje....
I kolko košta metar drv u šumariji? Je to kaj jeftinije nek ovak na oglas? I zakaj nedaju da sam rušiš i voziš? Kaj nije tak nekad bilo?Moreš.
Ja sam tak naručil 20m3 trupaca i čekam da pozovu na uplatu.
Moram jedino naručiti kamion s prikolicom za prijevoz, jer ne daju da vozim sam.
Ne, u našem kraju je baš zastupljeno šumarstvo i ima dosta ljudi koji se bave sječom i preradom drveta.Jesi jedini u mjestu da radiš uslužno ili?
A jel bar ima za sve posla?Ne, u našem kraju je baš zastupljeno šumarstvo i ima dosta ljudi koji se bave sječom i preradom drveta.
Ima posla,samo kad dodje zima onda niko ne radi u šumi.A jel bar ima za sve posla?
Ako je velika konkurencija?
Niš mi nisi rekel kaj nisam znal, pitam kolko koštaju drva u šumariji? I kaj nema da sam rušiš i voziš? Jer mene zanima šuma koja je u mojem kraju, a ne daleko od mene. Mislim ne kupujem od njih pa neznam kak to kaj ide.Odeš, upišeš se na red čekanja, dok te zovu platiš, nađeš si prijevoz i skipaju ti doma u dvor. Tak je kod nas bilo.
Ne rade zbog zime ili nema potebe?Ima posla,samo kad dodje zima onda niko ne radi u šumi.
Pa u kojoj ti državi živiš? Kaj nisu isti zakoni u cijeloj Hr?Kod nas nema više linija samo obrti.
Politika eu.
Možeš samo na privatnoj raditi.
Nisu to ako daju ide na svoju ruku.Pa u kojoj ti državi živiš? Kaj nisu isti zakoni u cijeloj Hr?
Pa kupljenec, ti si mali čovjek? kolik imaš u visinu?malog čovjeka