• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
O cirkusa od šlepanja,da je 539 napred same-a bi stavil u ler i skočili bi na breg 😂😂😂
Evo sve si rekel, da sam ja to rekel ispal bi trknuti i nezmam kaj 😂😂ali sad iskreno ja da sam bil sa raketom mislim da bi moral šperu upalit, to mi baš želja probat 🚀🚀
Milsim da bi sve išlo ko po špagi. 🤭

Markec1982

Član
Tu od
10 Stu 2020
Poruka
54
Kupljenec,koju si pilu kupil?
Sad malo prije cital na forum.hr tam veli ekipa husky365 i miran si,a dijelim isti stav kak i ti,da pocnem raditi drva.
P.s. mijenjam opel insgniu karavan,2011god,242500km,disel 130ks,za traktor,ako znate koga spojite me s čovjekom.

vicmaher

Novi član
Tu od
9 Kol 2018
Poruka
10
S husq. 365 ne možeš pogriješiti, ali za nju moraš imati i robe. Ako nemaš debele robe onda ti se i ne isplati nju uzimati jer je malo teža. Sve ovisi s kakvom sirovinom raspolažeš!

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Nisam još kupil pilu, imam 2 male al rade ko velike, imam husqvarnu 137 i 236,a zapela mi za oko 545 mark ll i onda mi ovi u husqvarni nude 555 za skoro isto cijenu ove, ali meni to ne igra kad mi nije lijepa, ova mi baš ljepa 545 mark ll.

Znači ova mi je ljepa.
Za početnika taman.

Markec1982

Član
Tu od
10 Stu 2020
Poruka
54
Meni treba za osnovne potrebe,imam u planu od sumarije kupiti trupce i doma ih sam piliti i ponekad otici u sumu posjeci koje drvo za pocetak.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Onda ovu kaj i ja gledam, nebuš pogriješil sigurno, mada danas tek doznal pravu istinu o Husqvarni, XP oznaka je profi pile kod njih. To nisam znal.
Traktor još nemaš? Ja sam malo u boljoj pozociji imam 539 raketu, ali velim ti ja bi to kao neki hobi počel delat, nisam ti ja baš mjerodavan za to. 😊

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Kad je sezona i drva se dobro prodaju onda se može nešto zaraditi.
Inače nikome ne slažemo drva nego samo ovome čovjeku jer on hoće da budu složena,jer gdje bi stigli kad bi sve slagali.

Markec1982

Član
Tu od
10 Stu 2020
Poruka
54
Onda ovu kaj i ja gledam, nebuš pogriješil sigurno, mada danas tek doznal pravu istinu o Husqvarni, XP oznaka je profi pile kod njih. To nisam znal.
Traktor još nemaš? Ja sam malo u boljoj pozociji imam 539 raketu, ali velim ti ja bi to kao neki hobi počel delat, nisam ti ja baš mjerodavan za to. 😊
I ja bi to za svoje potrebe da si pripremam drva,sebi,starcima i tak poceti,pokojni stric mi se tim bavil,a poslije njegovi smrti,drugi stric traktor prodal,tak da za pocetak meni dosta pila,a u sumu idem s autom i prikolicom.

Najnoviji postovi

Na vrh