Ali zakaj po blatu ići u šumu? Ljudi forsiraju malo previše.
Ja imam svaki dan sve veću želju da se uključim aktivno u šumske poslove, uslužno rušenje, šlajsanje, piljenje, kad već manje više sve imam. A ono kaje najbitnije imam veliku volju. Jedino kaj bi zavrnicu, tj lanc moral bolji nabavit, imam 2 sekire, 2 pile, raketu, prikolicu, još jednu delam, imam kola, mislim za početak čisto dost, jer kak vidim kakvi sve ima kaj delaju u šumama, kaj divljaju, nagli su, žuri im se da su čim prije gotovi, voze po blatu, po snijegu. Nekak si mislim da sam ja inžinjer šumarstva, ja sve polako i sigurno delam, nebi niš forsiral, prvu godinu 10 metri napravim, dugu 11,pa 12,pa13 i tak, polako dok se posel polako ne uhoda, ja ne pucam na velike zalogaje, da odma dnevno delam 50 do 100metri, kak se neki faliju da delaju, bilo bi posla i to dost mislim. Da najbitnije nebi rušil debelo drveće, max do 50cm,možda 60,sad centimetar sim tam.
Zakaj to pišem? Pišem jer sam ja sebi napravil 5do 6 metri drva ove dane, i velim punici da još moram koji put u šumu, a veli mi ona da netreba da kaj bumo sa tak puno drva, eto zato pišem jer imam volju a nemam kaj rušit i delat u šumi.