• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Znači sutra su slike zaglavljene rakete😂
Ma nema prepreka za raketu 😉
Nema Kupljenca danas, ne piše...

Sigurno po šumi raketom izvlači zapadnute LKT-ove i kokume...
A imal posla i nisam stigao baš pisat.
Nije trebalo izvlačit nikoga, al da je trebalo nije problem pomoci. 🙂
wc papira nije uzel...
Pa kaj će mi?

Danas se malo išlo u šumu.

Pripreme ujutro.

I evo nas u šumi 🚜

Raketa čeka ulaz u šumu.

Za to vrijeme gledam kaj da srušim od oce dve bukve.
Odluka pala na ovu ljevu.
I mislim da čim prije padne jer puše malo.

I evo novi probelm, ostane na hrastu, nagnula se i ne pada.
Molim Boga da čim prije padne da ju nemoram gledat tak spiganu.

Gledam i ne vjerujem, odma si zapjevam
Či bu či ba či buči buči ba moja malena bukvica 😇🤭al odma drugu i dobim mix, kako je dobro vidjeti te opet 😂🙂😇🤭
I kaj sad? Ja pjevam al bukva ne pada🤔
Čujem neko je još u šumi, pa išel pogleda ko je, ono susjed, pa ga pozval jer ima veću pilu i vitlo i sve, došel je podrezal je i bukva pala. 🥳👌👍😇😍Da nije njega ja bi ju cuknul sa sajlom, i raketom.
I malo pričali o pilama i on samo ima xp modele, za druge nezna, ko i samo za tajfun vitlo zna.

Pila je zmaj.

Odma je lakše kad je dole.

Odma i raketu kopčam i šlajsam. 🚀🚜🚜

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kola puna skoro.

Malo povezal.

I spremni za doma.

I evo me doma.

I taman da bum zmetal kola dobil goste.

I sad mi kola ostala puna drva prek noći.

A gosti su imali nos kad treba doći, došli kad sam bil gotov sa šumom, hmm🤔
I to bili posebni gosti, @ZJ i @Lee Champa
Ekipa snova došla, ali točno sam znal da nisu bez veze došli, ZJ odma neke uređaje vadi, termovizisku kameru, posebne instrumente, reko kaj sad? Nekak su previše blizu rakete, odma sam skužil koji imaju cilj, Lee neki blokić, metar, zapis detaljni dela, reko dečki samo malo kaje sad? Zanima ih kak je sve to sa raketom posebno, to je bil njihov cilj, došli se uvjerit u raketu, ali odma sam moral udaljiti i raketu del pod sušu, odma sve zaključal i spremil ključ.
Nebuju niš prekopirali ni saznali u čemu je tajna, ko zna za kakve oni tajne službe delaju.
Tak su se dugo zadržali a niš nisu otkrili, sad nebuju spati mogli od brige, al ja im nemrem pomoći. To je poseban vanzemaljski stroj i neko nema prava na otkup patenti.
Uglavno dečki fala na poklonima i više sreće drugi put 🍺🤭😉😇a to drugi put bu raketa u atomskom bunkeru da ju nebute ni videli. 🤭🤭

Šuma gotova za ovu godinu i možda i drugu, sad kalanje nastupa. 🚀🚜👍👌🥳

Markec1982

Član
Tu od
10 Stu 2020
Poruka
54
Pozdrav ekipa,da pitam za savjet,dopelali mi iz pilane 2 bunta hrastovih okrajki,probal sam sa stihl 361 i jako se pila prlja od kore hrasta,pošto nemam cirkular imam još stihl 211 dal je opće ok to s motornom pilom piliti ili samo štetu radim pili.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Evo i kod mene priprema drva za iduću zimu nekih 15m, valjda bude dosta, možda se dokupi još 3-4 metra bukovine tamo krajem kolovoza.

Prilozi

• IMG-20210320-WA0003.jpg
    IMG-20210320-WA0003.jpg
    43.4 KB · Pregleda: 44
  • IMG-20210320-WA0001.jpg
    IMG-20210320-WA0001.jpg
    34.4 KB · Pregleda: 44
  • IMG-20210320-WA0002.jpg
    IMG-20210320-WA0002.jpg
    27.4 KB · Pregleda: 44

Najnoviji postovi

Na vrh