Prijatel, neka je tebe i tvoje glave i to je već previše, bez toga bi izgleda bilo jako neizvjesno za nas i našu tehnologiju (blago rečeno)Ja neznam s tim modernim plačanjima.
Ako nikak drugačije ja bum rukama odradil dug 🤭
Ovako vele ljudi a i covek koji vozi da je 10m3 trupaca i da se iz toga dobije 14,5 metara ogrijevnih,pa da vidim tu od vas koji ste vise u tom poslu dal je mjera postena.hvala na savjetima za pile,i jos dodatno pitanje,dal se isplati kupovati polovnu ili novu pa garancija i te seme,a i novu ako kupujem bude na rate.Markec 1982 jel to deset metara ogreva ili 14,5 metara ogreva a deset kubika. Ma svejedno za takav rad godišnje treba ti pila od 2,7 da 3 kw. Sve preko 3 kw, ti je nepotrebno i skuplje za 200 e, a to će ti stajati. Čak i 2,5 kw ti je dovoljno ako je husgvarna.
Za tvoje pitanje koliko ima tu robe mozda najbolje da si na mobitel instaliras neki timber kalkulator za racunanje obujma trupca te ih premjeris (duzinu i promjer na sredini s korom) i tad si siguran...Pozdrav ekipa,evo stigla i meni drva,covek dopela na traktoru i prikolici sa rukom za istovar,duzina trupci je cca 4,4 do 4,5 metara,dal ima tu cca 10m3 u trupcima kak vozi sumarski kamion ili ima manje m3....
Pa jel ima neko da kupuje polovnu? Ja ju prvi nebi kupio.Samo novu.
Ja pred godinu i pol kupil polovnu 025 i kupil novi mač. Isto ne radi puno, a već se otplatilaPa jel ima neko da kupuje polovnu? Ja ju prvi nebi kupio.