• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Predlažem da tak ne delaš jer budu ljudi pomislili da je to zbog toga kaj raketa nemre više voziti. Ja bih narukal svih 15m odjedanput i onda se par puta prepelal po okolnim selima da vide kaj je to sila i moć. :ppozdrav:Naravno, na vrhu prikolice bi bila Husqvarna.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Predlažem da tak ne delaš jer budu ljudi pomislili da je to zbog toga kaj raketa nemre više voziti. Ja bih narukal svih 15m odjedanput i onda se par puta prepelal po okolnim selima da vide kaj je to sila i moć. :ppozdrav:Naravno, na vrhu prikolice bi bila Husqvarna.
Nešto ovako. Zaprega na motor i gore husgvarna. 20211202_142646.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Spreman sam za godišnji sljedeći tjedan! 😀 Rušenje, rezanje na furke, kalanje...
Ideš...Kam treba dojti gledati ;)
Nebi bil u prvom redu, da mi kaj ne opadne na glavu :ROFLMAO:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
@Borisllav360,
jako si marljiv. (y) Svaka čast. :ppozdrav:
Zanima me kak se brzo zatupi lanac (koliko cca rezova) nakon šlajsanja po ovakvom blatu? S obzirom na to da puno radiš, ne vjerujem da čistiš na mjestu reza.

Najnoviji postovi

Na vrh