• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

lovro98

Aktivni član
Tu od
2 Sij 2021
Poruka
124
S obzirom da sve raste od cjene gnoja, goriva, usluga, plina pogotovo… morale budu poceti rasti i cjene drva. Nekidan mi je jedan prijatelj po zanimanju inace pećar tjt. slaze kamine i kaljeve peci…rekel kak ga svi zovu za kamine i pricaju kak su im porasle cjene plina🤪 pa da prelaze na drva… na kraju se opet sve vise toga svodi na prirodniji nacin zivota i onak kak su nasi stari negda ziveli

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,708
@lovro98 cjene drva u sumariji su vec isle gore znaci da ce ic i ovako prodaja, ja kontam ako jos budu isle cjene goriva gore da dignem cjenu usluge.

@Kupljenec nisam, samo sam.ju drzao u rukama u trgovini ali nisam radio

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,739
kad rušiš te topole, osjećaš se kao da radiš u Kanadi...
nego, koliko se sijećam tih topola, vrlo ih je interesantno rušiti kad krenu u "mezgvu"...
pa pričekaj još malo.. ;)

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,739
je, ali pravi sex nastane kad ona zatvori rez od lanca i uhvati ti vodilicu...

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,708
je, ali pravi sex nastane kad ona zatvori rez od lanca i uhvati ti vodilicu...
to se da rješiti, ali u tom slučaju barem je žilava, ovo sad što se dešava je da se krši kao ledenice, nema da ostane prijelomnica nego pukne čim drvo krene.

@ZJ slažem se, ja osobno svakome tko bi pilio drvo a da mu je motorki ovakvo opterećenje bih zabranio pristup motorkama.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,542
Onoliko vodilica je bespotrebna, bospotrebno opterećenje. A da bar malo sa njom preuzima da ju rastereti.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,852
A kakvo opterečenje? Ako sivonja pritisne opterećenje može nastati istog intenziteta kao i na onoj 40 cm

Najnoviji postovi

Na vrh