Ma je, to je ostalo od 5 mj kaj nisam skalal još🙂ali kaj vele kakva bu zima? Možda još kaj moram i zrušit metar do 2,dva i pol metri najviše🙂ovo sad kalam kaj nisam mogel skalat, pa sad sa motorom pilim🙂sa 555 najboljom pilom, guta sve pred sobom, zdignule sam se u 4,narezal špeka, kobase, jajca skuhal, sira i vrhnja si napravil. Kavu skuhal, reko sad kad krenem nema stajanja, ali evo još nisam ni metar skalal, ne stignem😳
Onda susedi čuli da ja nekaj pilim pa se svi navrnul da čuju kakva to sinfonija prede, ono melem za poslušat🙂H555❤️
A oni svi imaju neke štil pile, tak nekak se zoveju mislim 🙂onda im pokazal kaj ova dela pa ostali u čudu, nisu mogli verovat kakva to mašinerija, kakva to tehnika, evo i ode pol dana ja još imam seminar i predavanja o Husqvarni, jer nećeju čuti više za taj hobi alat štil, vele da kad pališ te pile kaj imaju moraju se dobro oznojiti da zapali, kad su videli kak ova pali na pol zuba u šoku su ostali, ali ajde ljudi su razumni i znaju kaj je štil a kaj husqvarna, vele da je to ko Aston Martin i stojadin🙂💪👌😉
Nećeju više čuti za štil.