• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Dečec...ja puno toga pamtim, čak i ono kaj mi ne treba.

Istina, nema 67, nego 65cc (pomiješal sam s podatcima moje 670), ali je točno da 365 Special ima manju zapremninu (i snagu) nego na 365 X_Torq, koja je tehnički blizanka 372XP (paš poput 545/550XP ili 555/560XP):
1667545317723.png

Internet je čudo (rekel bi Puknuti), pa si to lako mogel i sam provjeriti, umjesto kaj me tu prozivaš, da si imal volje ;)

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Ja sam uzeo 372xp novu i mogu reci da je zmaj od pile...

Imao sam 61ff, sthil o41,045, 070 ili 72, i ova husqi mi je top. Ove sve pile su stare min 35 god i vise, pa je i to mozda problem kaj nisam mjenjao.
Jbga, traju, kaj ces kupovati ak je isprava i radi... ali s ovim se osjecam preporodjeno, jaka, brza, ne vibrira toliko....

AcA OPEL

Aktivni član
Tu od
25 Ruj 2012
Poruka
551
Ima dosta prostora na normalnim putevima i gde su koliko toliko normalna skretanja. Gde su bas ostre krivine, a put uzak, pravi problem, ali za sad nije bilo lomova. Ne bi bilo lose da stavim onaj dupli zglob za svaki slucaj.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Taj dupli zglob ide na dve uležištene osovine. Kardanska osovina za traktirske priključke je slobodna i nemože da koristi ovakav zglob.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Večina rolo balirka kaj sam videl ima dupli zglob pogotovo one malo jače i veće.....

Najnoviji postovi

Na vrh