U potpunosti se slažem sa razmišljanjem da je nebitno odakle je znanje došlo.
Ja osobno sam više sklon razvijanju vlastitih vijuga razmisljanjem o problemu nego traženjem rješenja po internetu, a posebno ne volim rješenje ili savjet koji sam pročital ili čul od drugog, a da ga nisam osobno isprobal u praksi podjeliti sa bilo kim.
Zato više volim čuti i pročitati savjet od forumaša koji je znanje stekel svojim rukama i svojim mukama nego od nekog gugl majstora.
Ili da je on i rješenje naučil negdje drugdje, jer svi mi bedasti na ovaj svjet dolazimo i još bedastiji odlazimo, ali nek je to o ćemu priča barem u rukama držal i probal s tim raditi, to proizvesti....
Ali pitam se samo od koga da više pokupim savjet na ovom forumu?
Tam neko je napisal da je na forumu bila strašna ekipa, i istinu je napisal. Samo jel se ko zapital gde je večina te strašne ekipe nestala sa foruma i zbog čega je potražila sreču i veselje negde drugdje?
Edo, Puknuti, Lisnik, Šanana, Zbalija, Motohod, Bobo, Kikič, Zjockoo, jeffy, TorpedoTD45, Philby, Mario, Johabica...... i svi ostali koje sam zaboravil spomenuti i svi ostali forumaši iz ostalih tema koje baš i nisam pratil.... gde su ti ljudi i zašto su nas napustili?
A i mnogi koji su još uvijek tu a znaju znanje uglavnom šute.
Evo jučer je kolega Oboliti postavil pitanje vezano za problem struju na svojem traktoru.
Gde su gugl majstori da potraže riješenje na internetu i pomognu čovjeku?
Na moju veliku žalost kolega koji bi mu rado pomogel, kolega
@plus je ako sam ja dobro shvatil post (a nadam se da nisam) je napisal svoj oproštajni post.
Pitam se od koga internet majstori još malo budu učili