WOW koliku dilemu sam pokrenuo, a samo sam postavio par slika iz rada.
Veliku većinu ovoga što si ti smilan stavio u slike može potegnuti i ovaj sa fiatom, vjeruj mi, čovjek čuda radi, a kod nas nema šume na ravnici. Iskreno svaka čast za izradu ovog nečega za izvlačenje, tebe služi savršeno i nadam se da će te još godinama služiti, ali i ostali ljudi rade i vjeruj mi ovaj nikad nije ostavio drva u šumi jer nije mogao izvitlati. Mada je tvoj stroj impresivan ja ga ne bi htio imati, ne sviđa mi se taj Mad Max stil
, ne možeš s njim ni do birtije (nije registriran), uvijek bi rađe imao nešto tvornički, ipak se sa pravim traktorom voziš ko čovijek. A kod nas ima puno šumskih puteva di su sa traktorima napravili kolomije di ni slabiji traktori ne mogu proći, pa me zanima kako ti sa tvojim gumama tu prođeš? Ipak zanaju biti kolomije i po metar dubine. Još taj tvoj stroj ima smisla, ali ovo vitlo od "7t" na 533, pa njega vito od 3t zaguši, ako ga ne zaguši onda ga prehiti ili strga, on je tak za neke sitnice, a po tvojem bi trebal biti jači od ovog sa fijatom od 90ks i 4.5t traktorom (533 je malo teži od fiat punta) samo zato jer je ovaj tvoja produkcija, a ovaj je tvornički.