• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,478
A niš,
Kažu da bu drugi tjedan stisnula "zima" pa treba donesti drva nutri ☺️
A niš... bum i ja onda koje tačke napilil ;)

Šteta mi je ova stara, pred-predlanjska drva kuriti 🤭 🤣

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja sad upravo zval u šumariju, onak čisto informativno, da pitam ima kakve robe, ima kubik je 242 kune za bukvu i grab, a ak si sam rušiš 169kuna🙂stim kaj moraš imat ispit za pilu, ak nemaš moraš napisat izjavu da neko ko ti pomaže ima.
Pa to opće nije skupo, po domaćinstvu su ograničili 10 kubika.
Ja bi za probu kupil da vidim kak to ide🙂
Nisam nikad u šunariji kupil.

Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,478
.a imaš dabra za kućnog ljubimca, jel može on ...ujedno obaviti rušenje?...:oops:
Za takvu pilu ne trebaš kupovati drva,ne trebaš ispit...ai initko ne zna kad trupac izgori ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma ja tak zval čisto da pitam, valjda do 4mj buju mi zarasla, 😳🙂
Nevjerojatno kak su jeftina drva.
Nekad je bilo 20 kubiki po domaćinstvu sad 10.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Oprostite ne razumijem. O kojoj šumariji je ovdje riječ, jer znam da HR šume na našem području ne rade tako, tako nekako, nego za običnog malog čovjeka nikako???
Faca te gleda i laže u lice, laže u mobitel, al jebiga ipak je on tu jer je podoban, a ja sam samo jedan zub u stoke sitnog zuba...

Na vek je bilo da je nekak bilo... Pa da i svaka rit dojde na šekret, bu nekak bu, makar narod promijeni jednoga dana tu, takvu šumariju... STOP tipkanju 😖

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Možda ti imaš, ovdje mi bogami nemamo. Evo ima nas dvoje koji smo naručili 10 +6 kubika 9.2.2022. Iza toga sam zvao i urgirao jako puno puta, naslušao sam se laži da mi slabo ide. To je ekipa koja ovdje radi samo za svoj džep i svoju podobnu klijentelu... Nemoj mi raskrvariti nikad zaraslu ranu dobivenu od uhljeba, molim te. Niti pokvariti ručak jer malo kuham malo tipkam, kao što vidiš...

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Ja prošle godine odem u Stubicu u šumariju jer su me iz ZG tamo poslali budući da u zagrebačkoj nema drva.
frajer me u Stubici gleda i kaže: nemrem ja vama prodati prije nego svojima

Najnoviji postovi

Na vrh