• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
@plus nisam te niš skužil? Pa svako ima pravo kupit u šumariji drva. Ja nisam nikad, problem su ovi šverceri kaj kupe tak jeftino pa metar tržiju po 400 i više kuna. Ovu godinu bar ima drva.
@Galda pa kad si ti zval?

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Prošle godine dva puta u zagrebačku pa dva puta u dugo selo pa jednom zvao u Stubicu i rekli mi da dođem pa kad sam došao me kulturno odj….
Zvao još jednom pred kraj godine zagrebačku pa kažu da zovem početkom veljače. Tak da nema drva od prošlog ljeta
Naravno govorim o legalnom načinu nabavke drva.
istovremeno moj susjed dobije kamion drva svaka dva tjedna….

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja danas zval u Stubicu i Samobor, drv ima.
Inače drva se kupuju, tj naručivaju sa prvim danom nove godine, 1.1 u 7h.
Da si čim prije na popisu.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
@plus nisam te niš skužil? Pa svako ima pravo kupit u šumariji drva. Ja nisam nikad, problem su ovi šverceri kaj kupe tak jeftino pa metar tržiju po 400 i više kuna. Ovu godinu bar ima drva.
@Galda pa kad si ti zval?
Ima pravo na papiru, u stvarnosti od nas prave bedake. Ne misliš valjda da sam krenuo kupiti bez novaca, ali brate mili, nisam mu turio ništa ispod ruke, pa nisam nikada došao na red...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Dečki! Najte Kapetana zajebavati!
Kad napravi prikolicu možda izfekta i drva!
Jedino mi ni jasno, dve šume.....

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Meni to nije jasno kak za nekog ima drva a nekog ne, evo meni sad sused uće uvaljat 4 rali šume za 5soma€🙂
Ja mu dajem 3,veli da mora razmislit🙂kaj bum snjom nezmam.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Mlad si ti pa još učiš, kak od nas drugih oni na funkcijama delaju bedake. Onak, sam tak.
Vidiš od tud se generira ona rečenica mojeg kolege: imamo državu kakvu nismo htjeli.
Ma ja se iskreno nadam da ja nekako budem životario, bojim se da mnogi budu sve teže i teže, skoro pa nikako. A onda, jednoga dana, samo nebo zna, moguće da se svim tim uhljebima dogodi i nešto kao seljačka buna, previše gladnih, premalo plaćenih, previše gaženih, premalo paženih... Kako god siju tako budu i brali, sve što su posijali, mislim ovi naši stranački uhljebi. Tko sije vjetar, žanje buru, a mnogi naši ljudi zapravo više i nemaju što izgubiti. Izgubili su posao, izgubili su standard, izgubili su dobar red za čekanje u zdravstvu, izgubili su i nadu da im sutra bude bolje. Dokle bude dovoljno za izbore dati im 100 kuna, pardon desetak EUR-a. Ljudima postaje sve hladnije u duši, sve nas više tupo gleda u prazno... Dokle, pa razvlače žvakaču, dok im jednoga dana ne pukne i zalijepi se na fine noseve...
STOP

SonnYYY

Aktivni član
Tu od
15 Lis 2012
Poruka
427
Meni to nije jasno kak za nekog ima drva a nekog ne, evo meni sad sused uće uvaljat 4 rali šume za 5soma€🙂
Ja mu dajem 3,veli da mora razmislit🙂kaj bum snjom nezmam.
Daj naj...Općenito pričaš bajke, a ovo je jedna od većih.
Doj bi ti dal 4 rali šume za 5 soma? Jedino ak je prazna :LOL:

A ovo za šumariju iste. To kaj si ti nazval Stubicu i kaj su ti rekli i kaj je stvarno stanje su dvije različite stvari. Ne znam kome su oni ikad dali da samostalno ruši u šumi za vlastite potrebe i još k tome da to izvleče van. Ja za to još nisam čul. (Nekad se dalo, ali bilo je to davno...)

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
428
Sonnyyy, buš se zaj...l i platil. ☺️ Znam ih par. I sad kad je i ova garnitura na radnim mjestima. A kamoli ne kad je bila garnitura kaj je sad u penziji.

Najnoviji postovi

Na vrh