• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Ma ne bude oni neki kupci trupaca od mene zaradili , znači da i oni trgovci od kojih kupuješ aspem i motorne pile nisu zaradili od te tvoje kupnje?
Jedino ako ti nabavljaš stvari ispod pulta po proizvođačkim cijenama, bez trgovaca, bez marži, bez PDV, onda je to neka druga priča. :rolleyes: :coffee:
Malo si pomješao lončiće..To što je on kupio sa računum u trgovini s maržom i PDV,svakome ide njegov kolač,tako i radniku za plaču koji mu je to prodao..Za razliku od švercera,koji je razliku od preprodaje zadržao za sebe

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa jučer sam toga klepnul kaje kakti za prodaju, ali ja niš ne prodajem🙂sve je za kurit. Rekel mi je lugar kaj moram rušit da očistim šumu da imaju druga drva zraka, samo kaj ja rušim i di mogu sa raketom, di imam pristup. Ali kolko morem dobit za hrast taj? Više od 1000€ ili? 🙂

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Malo sam ju dodelal kasnije 🤭
Nisam baš tak stručan kak tu neki vele da jesu a nisu👍
Ovo je za potreba fotkanja dodelana.😎

Nego čini se da je za danas gotovo, kiša počela, celi sam mokar i pada i pada, nekaj malo sam spilil i del na hrpu tih brki.
Jer i tu pišem i tipkam, tam pilim i evo kiše, ode dan🙂
Sad sedim u raketi i pijem kavu😎

turke

Član
Tu od
8 Pro 2014
Poruka
98
Takve su cijene kod nas . Hrasta baš i nema više po šumama kod nas . Samo u državnim i ovako rijetko gdje .

Posljednje uređivanje od moderatora:

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Spiliti ga i naložiti uvijek stigneš. Vidi kak se kreću ponude za trupac pa odluci. Na kraju za cijenu koju dobiješ za njega kupiš 10 kubika iz šumarije i još ti ostane love. I lova i zabava, sve odjednom

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ajmo ko da više, tj može zamjena za aspen😎
Evo mene i drugi put danas kiša stirala doma, nemrem mokar delat nikak, celi sam mokar.
Nebi htel sa ispadne da se falim, ali dečki kak pila ovo debelo reže ko čačkalice, znači ko da repu režem, nestvarno ali istinito. 😉
A još kad sam šlajsal pa raketa prede, ko da prazni traktor ide. Koja to sila, moć. R nodel je čudo tehnike. Čudo pravo.
Ali kaj mi znači sve kad me kiša doma opet stirala.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,778
Ne lupaj, ovak je bolje.
Osjeti se snaga rakete, a kasnije kod piljenja aspen ljepše miriše i oriđiđi huska ulje bolje maže kroz blato, pijesak....

Ja gledam kam je to lanc zakopčal na raketi

Najnoviji postovi

Na vrh