• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,719
Nečeju nas u društvo da se kaj ne naučimo.... Izgleda da bumo i mi šiljili masnu batinu sami ;)

Kako ko, to ide po zasluzi 🤭
Šalim se malo, ali mogli bi ti i ja skoknuti da vidimo jel črep na mestu i jel propušta dim
Možemo znam i prečicu preko Grabrinovca i mislim da smo u Poljancu kraj birca na glavnoj cesti,ispravite me ako nije Poljanec :unsure:

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
@Ghost odu pare.. al noga je ipak tu 😉😉
Kaj se pile tiće mogu reći da sam jako zadovoljan, ide kroz bukvu hebenica dobro.. Baš mi je drago kaj sam veću uzeo 😊
Ma jasno, šalim se malo kad je sve dobro završilo :ppozdrav:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas bil posle posla navrnul na pol vure u šumu, malo ali slatko zadovoljstvo🙂🍺👍
Malo sam raspill robu zrušenu, malo brke pocuknul, tj odšlajsal ih na ravnicu, pa malo jednoga hrasta zrušil🤠🕺
Baš opuštanje nakon posla👍🥸😎
Kak ova moja pila prede, prava švedska simfonija, nema su tu kaj reći🎡🛝🎇🎆🎻🪕🥁🪗🎸🎷Pjeva i prede 🙂👍🍺
Sad neznam kaj bu sutra sa vremenom ds malo ozbiljnije pilu i raketu upregnem😉

Uglavno veli odmor👍

Najnoviji postovi

Na vrh