• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Evo danas došla struka u šumu, ma to ide ko po loju sve, par rezova i drevo je palo. 🙂
Normalno tu je i mehanizacija stručna, zmaj od zetora, tajfun vitlo i pila profi husqvarna 572xp 🤠😎🤘👍🍺🙂
Kak ta pila fućka, znači ko da repu reže, e sad ja lako sve delam kad je na podu drvo, ali odma kad je bila struka tu sam žical dva hrasta nek se zrušiju, da opet ja nebi imal neke promenade, rokenrol i tome slično kaj bi me moglo snajti kod rušenja. Uglavnom sve se dobro završilo, sad ja nastupam kad bum stignul to pilit i vozit doma, adio mare🍺🙂

Spaceman

Dobro znana faca
Tu od
24 Ožu 2020
Poruka
184
Drugi sam dan u šumi, prva bukva je lijepo pala promjera 70cm, ali sam uspio zarezati nogu i tako isprobati proturezne hlače 😕 koje su super odradile za što su i stvorene, nije veliki rez a pila je odmah stala. I nije bio pun gas..Al da su bile obične hlače bilo bi krvi na natkoljenici.
Screenshot_2023-02-22-18-31-46-74_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg IMG20230221122144.jpg IMG20230221145525.jpg

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Evo danas došla struka u šumu, ma to ide ko po loju sve, par rezova i drevo je palo. 🙂
Normalno tu je i mehanizacija stručna, zmaj od zetora, tajfun vitlo i pila profi husqvarna 572xp 🤠😎🤘👍🍺🙂
Kak ta pila fućka, znači ko da repu reže, e sad ja lako sve delam kad je na podu drvo, ali odma kad je bila struka tu sam žical dva hrasta nek se zrušiju, da opet ja nebi imal neke promenade, rokenrol i tome slično kaj bi me moglo snajti kod rušenja. Uglavnom sve se dobro završilo, sad ja nastupam kad bum stignul to pilit i vozit doma, adio mare🍺🙂

A gdje je jeger?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja sam danas bez jegera, danas nisam delal niš osim kaj bil asistencija 🙂
Ali u šumu nikak bez jegera i špeka i luka🙂
Čak možda i suhe kobasice bi pasale👍
Edit: @Spaceman kak ti aspuh tak hrđav?

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Normalno tu je i mehanizacija stručna, zmaj od zetora, tajfun vitlo i pila profi husqvarna 572xp
Ajd mi objasni kako ste uspeli ovaj hrast ustaviti. Baš ste to stručno obavili, nema šta. Nego šta bi i kako trebao da uradim ja da to napravim tako. Voljan sam učiti.
Nemoj reći da ste iz prve pogodili morali ste bar jednom promašiti pa vraćali.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271

Dosla struka pa hlace vojnicke, bez kacige, koliko vidim samo rukavice....i onda osta na "mladima"...bit ce neki saljivđija

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ovo je najbolje možda odma tak kalat u šumi, to ja mislim i nikak, ja furke spilim i vozim doma.
Mogu mislit kaj dela 592,kad je 572vrh a kamoli 592.🍺😉👍

Najnoviji postovi

Na vrh