vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Reko sam ja ...kad se gnoj vozi ručak je bogovski...a za šumu jeger..hm..
A gdje je jeger?Evo danas došla struka u šumu, ma to ide ko po loju sve, par rezova i drevo je palo. 🙂
Normalno tu je i mehanizacija stručna, zmaj od zetora, tajfun vitlo i pila profi husqvarna 572xp 🤠😎🤘👍🍺🙂
Kak ta pila fućka, znači ko da repu reže, e sad ja lako sve delam kad je na podu drvo, ali odma kad je bila struka tu sam žical dva hrasta nek se zrušiju, da opet ja nebi imal neke promenade, rokenrol i tome slično kaj bi me moglo snajti kod rušenja. Uglavnom sve se dobro završilo, sad ja nastupam kad bum stignul to pilit i vozit doma, adio mare🍺🙂
Pes ga je zapišal
Ajd mi objasni kako ste uspeli ovaj hrast ustaviti. Baš ste to stručno obavili, nema šta. Nego šta bi i kako trebao da uradim ja da to napravim tako. Voljan sam učiti.
vide se dvije strane trupca i jedno celo.....klasirao bih ga u furnir....bas lijepo skolski izgleda.
Dosla struka pa hlace vojnicke, bez kacige, koliko vidim samo rukavice....i onda osta na "mladima"...bit ce neki saljivđijaEvo danas došla struka u šumu, ma to ide ko po loju sve, par rezova i drevo je palo. 🙂
Normalno tu je i mehanizacija stručna, zmaj od zetora, tajfun vitlo i pila profi husqvarna 572xp 🤠😎🤘👍🍺🙂
Kak ta pila fućka, znači ko da repu reže, e sad ja lako sve delam kad je na podu drvo, ali odma kad je bila struka tu sam žical dva hrasta nek se zrušiju, da opet ja nebi imal neke promenade, rokenrol i tome slično kaj bi me moglo snajti kod rušenja. Uglavnom sve se dobro završilo, sad ja nastupam kad bum stignul to pilit i vozit doma, adio mare🍺🙂
Steta za svaki trupac koji na kraju ne da svoj maksimum, a grijat se mozemo i na krivo kvrgavo tanko ruzno i sl....Lepa duga bukva bez puno granja, mali vrh.. Ide u peć, nema interesa za furnir, lepo se i kalala View attachment 57980 View attachment 57981