• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Al da su bile obične hlače bilo bi krvi na natkoljenici.
Znači ode (minimalno) 100 ojera :oops:
Šala mala, nek je noga čitava :)
@Kapetan_broda_Kupljenec
Kažeš 572 fućka….a da tek vidiš 592, to je stroj ipo. Ima toliko snage da vrišti za debelim trupcima
Meni je 572 ipak nekako najdraža, na 592 mi sad neugodno staviti vodilicu od 60 cm...a za 90 nemam posla toliko po šumi pa ja stalno radim sa 572 a pajdo sa 555, 550 otišla u mirovinu...sad razmišljam kupiti još jednu 572...ili 565 ove godine :unsure:
Bio sam baš zainteresiran da uzmem ms500i za probu ali imam neke spoznaje pa ipak odustajem od egzibicija jedino od ove dvije ne znam koju odabrati

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
428
Ak je za neku dobru cijenu ms500, evo ja se javljam da spoznam koji problem je muči. ☺️😉

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Znači ode (minimalno) 100 ojera :oops:
Šala mala, nek je noga čitava :)

Meni je 572 ipak nekako najdraža, na 592 mi sad neugodno staviti vodilicu od 60 cm...a za 90 nemam posla toliko po šumi pa ja stalno radim sa 572 a pajdo sa 555, 550 otišla u mirovinu...sad razmišljam kupiti još jednu 572...ili 565 ove godine :unsure:
Bio sam baš zainteresiran da uzmem ms500i za probu ali imam neke spoznaje pa ipak odustajem od egzibicija jedino od ove dvije ne znam koju odabrati
Ja bih uzeo onu koja je lakša. Meni uglavnom 435 odrađuje većinu posla. Velikom srušim i riješim trupac ali manja radi duže. Imam i 365, odlična pila koju još nisam ni upalio ove godine 😵‍💫

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,778
Ako bu kiša i snijeg i ja se rado odazovem za pomoč, a i ako nebu.
Pomoč neka velika nebu od mene ali ako ništ drugo da vam barem sreču kvarim 😇

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,535
Pa dobro,ak ti je problem jeger,bumo mi stroška zeli z sobom. Tek tolko da te ima ko zajebavati🤭. Ovak ti bu dosadno samome v šumi

Spaceman

Dobro znana faca
Tu od
24 Ožu 2020
Poruka
184
@Ghost odu pare.. al noga je ipak tu 😉😉
Kaj se pile tiće mogu reći da sam jako zadovoljan, ide kroz bukvu hebenica dobro.. Baš mi je drago kaj sam veću uzeo 😊

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,778
MUHA,ja se priključujem k tebi na šiljenje boti za jeger. Za neki ozbiljniji posel nismo🤭
Nečeju nas u društvo da se kaj ne naučimo.... Izgleda da bumo i mi šiljili masnu batinu sami ;)

Pa još nismo bili ni kod dede a kamoli da idemo u Zagorje
Kako ko, to ide po zasluzi 🤭
Šalim se malo, ali mogli bi ti i ja skoknuti da vidimo jel črep na mestu i jel propušta dim

Najnoviji postovi

Na vrh