Nažalost, šuma je uzela život još jednom mladom čovjeku:
https://www.agroklub.com/poljoprivr...u-sumi-smrtno-stradao-u-rusenju-stabla/41383/
Pokoj mu vječni.
Kaj ces sa tom sjeckom??? Ja sam poceo raditi plamenik za sjecku,pa posto imam 12 satno radno vrijeme,to bi mi bilo idealno za lozenje,samo me muci kaj moja radi prevelike komade sjecke. Razmisljam staviti unutar drobilice i mlin odmah.Evo stigla mašina, ovaj tjedan ide proba
Nemreš se tu sa mejom zabuniti, pred dvije godine bil mernik vani, još se farba na kolićima nije posušila već je suseda dojurila u kontrolu dali je sve dobro skolčil! [emoji23][emoji23][emoji23]Bozja ruka stize svakoga,znam ste se s mejom zabunili.:icon_super:
Bogme ti ve nebi znal. Sosed mejaš s desne strane ga je zval van pa je usput i nam lupil ljeve meje dok je već tu bil. Mislim da mu je stari dal 200 kn za pijaču. Mi smo godinama zaobilazili tu šumu jer nismo mogli naći kamene, a sad dok je nakolčil na nekih 10-15 cm od svakok stupića je bil kamen v zemlji! [emoji23][emoji23][emoji23]]Nemreš se tu sa mejom zabuniti, pred dvije godine bil mernik vani,
Kolega,koliko racuna i kak pri vas.