Svaka čast priajtelj, ali meni nekak zgleda da si se fest zmučil? Jesi se preforsiral?Pozdrav kolegama, posebno onima koji su uživali ovih dana u šumi poput mene. Evo prilažem par slika da vidite kaj sam napravil za dva i pol radna dana. Moja raketa i tri vjerne družice iz obitelji Stihl-stara garda (bez plastike, samo metal). Zaboravil sam spomenuti i kalač sa novim držalom. Danas sam preskočil juhu jer sam imal problem sa žlicom.![]()
Imam jednoosovinku. Dimeznija 4x1,9 m. Stranice su 60cm + nastavci 30cm. Prikolica je izgleda prerađena od gnojalke, ali je registrirana i zato sam ju i kupil da nemam problema sa policijom. Nije kiperica. Tovarim u nju cca 6m. To su mi 3 ture za dopeljati. Da si mi bliže angažiral bi te barem za jednu turu da isprobamo nosivost kola. Na nesreću baš nemam blata u šumi, ali bi ga našli negde da ju krstimoSad si lepo sedneš pod prajdu ak imaš i počivaš😉
Kičma bu i sutra osečala kak si ku denes zmučil.
A kak voziš doma, kakvu prikolicu imaš? Ili mene čekaš da kola složim da ti dopeljam? 🍺🍻
Kola buju valjda drugi tjedan 😉
U pa to je prava prava onda prikoicaImam jednoosovinku. Dimeznija 4x1,9 m. Stranice su 60cm + nastavci 30cm. Prikolica je izgleda prerađena od gnojalke, ali je registrirana i zato sam ju i kupil da nemam problema sa policijom. Nije kiperica. Tovarim u nju cca 6m. To su mi 3 ture za dopeljati. Da si mi bliže angažiral bi te barem za jednu turu da isprobamo nosivost kola. Na nesreću baš nemam blata u šumi, ali bi ga našli negde da ju krstimo![]()
Zalaj? Pa raketa malo troši, nema kod nje velike potrošnje 😉Pa ga dode prevoz ko drva za 5 godina![]()
Znam, put niže. 😉Krivi si put izabral. Najkraće je onud kud sam se ja vozil![]()
Sad se može rušiti, vegetacija je ajmo reć pri kraju. Još bi bilo dobro da se može ostaviti u šumi kad se sruši jedno vrijeme da lišće izvuče što više vlage iz drveta.Pa kaj se onda smije sad rušit ili ne kad je sve vegetaciji?