sttipa
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2013
- Poruka
- 2,271
E bas sam se iskreno nasmijal na ovo...nekako je bilo iskreno djecje...Imal bum🤠😉🍺🍷🥂🍸🚀🏎️🏎️🏎️
E bas sam se iskreno nasmijal na ovo...nekako je bilo iskreno djecje...Imal bum🤠😉🍺🍷🥂🍸🚀🏎️🏎️🏎️
Samo dobar raspored i naravno da moze 😊Evo...i u IMT-a idu 3 pile i gorivo 😉
Stihl 661CM s 90 cm vodilicom
Stihl 462CM s 50 cm vodilicom
Stihl MS193T s 30 cm vodilicom
Kanta za gorivo i kaciga + sjekira
I pol metra drva na lijeva vrataU Zetora može još jedna ili dvije motorke iza sica.
Ipak je to Zetor, što se tiće same kabine nemam primjedbi, prostrana i udobna, to meni fali na Torpedu, pa se moram snalaziti na druge načine.
Samo 3 metra na jednoosovinskoj prikolici. To mu je taman da u drugoj brzoj prođe sva brda..Pa kolko to onda voziš drva sa raketom? 😳
Zakaj uopće rivati pile v tu ljepotu🤔. Deneš ju na kola i nek se vozi kak se šikaU IMT 539 ide jedna Husqvarnina pila i to ona sklopiva koju nosim u đžepu
Tak i treba, bolje pomalo pa sigurno, a ne kad se ovak vozi.Samo 3 metra na jednoosovinskoj prikolici. To mu je taman da u drugoj brzoj prođe sva brda..
ma ovo nije nikakav problem voziti ak voziš po ravnom terenu, isto kao i kod mene, možeš ih 6 pokopčati i lagano, ja u svoje tovarim do 11 metara ako prilike dozvoljavaju, ako je suho...ali ako ima blata 8 je vrh, jebešga ako se iskipam pa dupli posao ne isplati se, a tako i gdje je brdovit teren nit bi ovaj vukao njih 4 niti bih ja vozio 8 u jednojTak i treba, bolje pomalo pa sigurno, a ne kad se ovak vozi.
Tak je najbolje, tak i ja, bolje 10 put idem nek da mučim sebe traktor i sve, a opet drva buju doma tak ili onak. Nema žurbe😉ja se ipak rađe više puta okrenem i vozim po manje, nego da riskiram i prenaprežem mogućnosti tehnike...
na kraju je rezultat na dvorištu isti...😜