• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,422
Ma nisam, samo kurim 😂😂
Planirao sam, već kontaktirao i drugare, ali sam stalno zaboravljao da idem na krštenje 03.06. pa je plan neslavno propao.

Pa ti si baš pogodio između dva zla 🤣🤣🤣
 
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,422
Danas sam bijo natočio u Štilja Aspen sa Motulovim Ester uljem, kakva je to simfonija i milina za raditi, a tek miris estera iz ulja... OMG!!

Toliko sam bijo opijen snagom i moći da sam se nakon potrošenog rezervoara koji je BTW trajao tjedan dana, probudio u šumi, a da nisam znao što tamo radim, bilo kako bilo, vratio sam se u selo, kad svi gledaju u mene, kao da duh prolazi. Vele tragaju zamnom već 7 dana otkako sam izašao pred kuću pokositi 4.5 kvadrata oko hidranta.
Čak je izašla i snimka na TikToku...

Bilo kako bilo, ja više to ne točim, tko hoće nek se javi, osobno ću mu dovesti da se uvjerim da netko tko nije upućen ne rukuje tako snažnom i moćnom materijom, kao da je sam teserakt...
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,721
Daj se zaleti s prikolicom do mene, more i z metricama, ne mora biti na kratko ;)
 

Najnoviji postovi

Na vrh