• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Ja sam za svoja drva kad bi netko došao za furke 30 cm uzeo 10 e po m3
Uslužno to ne radim

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dobro večer ekipa 🙂👍
Srdačan pozdrav forumaši 🤝
Evo ja danas našel malo vremena za ispilit drva kaj mi ostalo, ali takve komplikacije su nastale da je to neopisivo.
Prvo napali me komarci, onda od nekud se stvorili obradi, pa to je strašno kak ih još ima.
Ali nema veze, spikali me kak spada i to je to, nema odustajanja i kad je najteže.
Znači pilil sa cilkularom ono sve sitno kaj mi ostalo, imam jaki cilkular pa ide kak bog zapoveda, motor 8Kw.
2 brzine, prva i druga, prvo se pali prva dok se ne zalaufa, onda se šalta u drugu.
3remenice ima ak koja pukne da se more nesmetano delat dalje, zbilja odlično zamišljeno,tj osmišljeno, taj cilkular već 4 godine se spremam pofarbat al nikak i nikak, ne stignem.
Pilil sam drva hrasta, bukve grabra i neke japanske ukrasne trešnje. Neko crveno drvo iz dvorišća.

Uglavno skoro sam sve spilil, oko 4metra ovak od oka, plus minus.
Još mi ostalo kaj bum sutra sa motorkom ak nebu kiše, par debljih komada, ali imam još za dopeljat takvih vrhova, e ali sad ak bum dopeljal dobro ak ne opet dobre, kaj se mene tiče zima more počet od sutra. I nek minus konačno stisne.
Znam da od toga niš ali ko zna, možda i bu kaj. 🙂💪
Evo i slikica koja.

Najnoviji postovi

Na vrh