bhorv
Dobro znana faca
- Tu od
- 26 Ruj 2008
- Poruka
- 2,667
Zato uzmi teror u šumu,zaposli je oko vatre,a Ti uživaš u tišini i zvuku motorke......i onda bi prije došao kući pod teror! Ovak uživa u prirodi i tišini
Zato uzmi teror u šumu,zaposli je oko vatre,a Ti uživaš u tišini i zvuku motorke......i onda bi prije došao kući pod teror! Ovak uživa u prirodi i tišini
Jednom riječi...bolja je, znači brža, jača, žešća na gasu, veselija...nisam siguran ali rekao bih i da manje troši od 555. A što se tiče mk2...čini mi se da si spominjao da surađuješ sa Blažević trgovinom? Nazovi ih ili odi u trgovinu pa probaj pitati, pusti web shop. Ja sam danas dotjerao još jednu 572 jer mi je bilo dugo čekati do petka za 560 mk2
Bilo bi jednostavnije da cijepam sve odjednom i da mogu sam vozit 2 traktora 🤷Primjetio sam jednu stvar na ovoj zadnjoj slici,cijepaš i bacaš iscjepano na pod i kasnije to tovariš,zar nije jednostavnije(skratiš jedan posao)odmah ubacivat u prikolicu
Ja sam već 5 godina u HR opetNišta njemačka više?
Da, surađujem sa trgovinom Blažević. Relativno su mi blizu tako da cu skoknut direkt do njih.Jednom riječi...bolja je, znači brža, jača, žešća na gasu, veselija...nisam siguran ali rekao bih i da manje troši od 555. A što se tiče mk2...čini mi se da si spominjao da surađuješ sa Blažević trgovinom? Nazovi ih ili odi u trgovinu pa probaj pitati, pusti web shop. Ja sam danas dotjerao još jednu 572 jer mi je bilo dugo čekati do petka za 560 mk2
@jossip nisam ovo napisao zbog, oprosti na izrazu, kurčenja, nego čisto usporedbe radi i objašnjenja zašto je moja 572xp umirovljena a tvoja ms 390 radi 16 godina
Jel joj to kazna što je zacijepila na obaranju ?Stigao joj dan umirovljenja #572xp, 2 i pol godine torture...vrijeme je za odmor
View attachment 70770
Nešto jača, malo brža, manje troši i joß koji detalj. Ali na konacnom dnevnom ucinuku sigurno više ima urađenog. Sve to je izvađeno na štetu dugotrsjnosti.Da li je bolja ne znam, ne tvrdim niti sudim, znam da je 572 0,2 kW jača 0d 372, znam da ima auto tune, znači elektronsi karburator, znam da je novija...meni osobno i ljepša.
View attachment 70790 View attachment 70792
Mislim da upravo ta ide u mirovinu... Kako ti se pokazala ona pila, sa servisa jesi zadovoljan remontom...
Veliki dečki vole skupe nove igračke i to je to...... jednostavno mi u sred posla došlo da kupim novu i to je to