SvibičMože li objašnjenje koje je to drvo?

Drijen – Wikipedija
Vjerujem da je kolega htel reči Grabova skala, cjepanica na sitno.Isto tako molim prijevod?
Prvi dio do panja ali kalani, ne piljeni.
SvibičMože li objašnjenje koje je to drvo?
Vjerujem da je kolega htel reči Grabova skala, cjepanica na sitno.Isto tako molim prijevod?
Pre dve godine imao sam slično iskustvo. Bio sam očevidaca 4 sjekača i njihovog rada. Isto su tako izvade klin i ostave (4 hrasta). Neka srušena su izrađivali i osjeku gdje ima velika kvrga i rašlja po metar dužine i samo gurnu u potok. Po mojoj proceni na 30 kubika su još 5 kubika napravili štete koja nije mogla otići kao oblovina već u ogrev.Znači ovako to rade samoprozvani profesionalni sjekači, nakupci za trupce, dođe kod čovjeka, poruši što mu paše...i to je ok, po dogovoru da ne mislite da je krađa ili nešto slično, ali onda ovako nasječe drvo, izvadi zasjek, završni rez do pola...i ostavi, danas moja ekipa i ja izrađujemo ovršine i slučajno pogledamo
View attachment 72405 View attachment 72406 View attachment 72408
ja bi tuberiPaaa iz "ja bi tu"!![]()
Nešto slično, ali opravdano donekle...Znači ovako to rade samoprozvani profesionalni sjekači, nakupci za trupce, dođe kod čovjeka, poruši što mu paše...i to je ok, po dogovoru da ne mislite da je krađa ili nešto slično, ali onda ovako nasječe drvo, izvadi zasjek, završni rez do pola...i ostavi, danas moja ekipa i ja izrađujemo ovršine i slučajno pogledamo
View attachment 72405 View attachment 72406 View attachment 72408