Zbog čega je ovakav komentar?? Pa ti si prije par godina svašta pisao i ovdje postavljao u koju svrhu ??? Šta je svrha nečijeg komentara i slika kako pije čaj ili slika noge na plaži... pa i taj se hvali na svoj način.Ima nas koji smo radili i u težim situacijama , samo nam nije bio prioritet da snimamo i hvališemo se nego sigurno i bezbjedno uradimo posao.
Srećom nisam više u potrebi da radim takve poslove.
Možda nemoram ni ja, možda imam i drugih izvora prihoda ili raznih zanimanj ili radiona ozbiljni proizvodi sa solidnim narudžbinana sa kojima se takođe hvalim, ali to je moj izbor, dali, kad, šta, kako gdje. Svakom je na njegovoj odluci dali će biti svoj gazda ili tuđi najamnik. Izgleda imaš potrebu da meni prigovoriš kao ja moram ili nešto slično.Srećom nisam više u potrebi da radim takve poslove.
Ne znam na koga se odnosi ali mislim da se nitko ne smatra profesionalcem.....pa sam sebi zamisli da je sad i on profesionalac...
A ovo se nažalost često i ne dogodi ... radio sam s (puno) starijim koji su srušili i napravili (puno) više drva od mene pa opet ne znaju napraviti ni najobičniji zasjek... pobjegla bi im i bandera, a klinovi (ako ih itko nosi) se koriste isključivo za cjepanje....tek kad staneš pod stablo, kad postaneš svjestan koliko toga stvarno može poći po zlu....
A odakle tebi ideja da sam se uopšte tebi obratio? Jesam li možda citirao tvoj post?Zbog čega je ovakav komentar?? Pa ti si prije par godina svašta pisao i ovdje postavljao u koju svrhu ??? Šta jgleda imaš potrebu da meni prigovoriš kao ja moram ili nešto slično.
A i po ovom mogu da se pohvalim mogu da biram zanimanja da mi nije monotono. Nadam se da i ti.
Pa kaj oćeš? I u Saboru netko mora grickati, makar zube brusio negdje drugdje!Da sam ja ministar poljoprivrede ni meni ne bi trebale tri motorke, sjekire ni klinovi.
Šmrc.... šmrc.... šmrc... mama, mama....šmrc, postati ću......šmrc....poljoprivrednik....šmrc.
ne odnosi se na nikoga, govorim općenito što se zna dogodit, htio sam reći da čak i nakon dugogodišnjeg iskustva sranja se događaju, da sam imao ideju da se odnosi na nekoga sa foruma onda bih ga ili citirao ili imenovao, Ja sam na početku radio sa čovjekom koji je, kao i ja sada, cijeli život proveo u šumi...od njega sam uglavnom naučio kako se ne treba raditi, tako i sa you tube, treba odgledati videa ali ih uzeti kao smjernice, kao osnove ali biti svjestan koliko sranja se može dogoditi. svako stablo je priča za sebe.Ne znam na koga se odnosi ali mislim da se nitko ne smatra profesionalcem.
A ovo se nažalost često i ne dogodi ... radio sam s (puno) starijim koji su srušili i napravili (puno) više drva od mene pa opet ne znaju napraviti ni najobičniji zasjek... pobjegla bi im i bandera, a klinovi (ako ih itko nosi) se koriste isključivo za cjepanje.
ja sam puno stabala oborio traktorom i sajlom, ali ni to nije samo zakopčaj sajlu i vuci, puno sam situacija doživio gdje drugačije ne ide, zapravo moglo bi, dovesti kamion sa korpom, ali ima situacija gdje takav stroj nema pristuupa, ili se penjati na stablo pa podrezivati grane...to mi ne ide, arborizam je posebna vještina za posebne ljude, ja se u to ne upuštam, opet ponavljam, ok je odgledati video da bi shvatio osnove, ali je bitno znati da nije sve idealno i da su to, na kraju, samo osnove.Velikoj večini bi bilo jako od koristi da si barem pogleda osnove obaranja, da shvati približno kako i šta. Nitko nije tvrdio da će od YT postat profić. Ali 90% njih ode u šumu i sječe bez ikakve veze i logike. Nekoji se onda čak i dosjete povuć drvo sajlom i traktorom pa im i uspije nekako i misle onda da je to to, sve po struki.