Jedan sličan video se komentarisao, rad motorke. Na videu je simulacija ide klip gore - dole, ide u taktovima, ( sam naziv dvo ili 4 taktni motor) a ulaz smješe kontinuirno bez prekida, ja kažem ljudi ovo je podvala i samnom se svi tad aktivni raspravljaju i zanemaruju na što sam sugerisao.
Upravo zato mnoge stvari na jt nekad nisu ispravno obrađene.
Ako ti moje objave ( hvalisave) nepašu to riješiš lako tebe se pita.
A i po ovom mogu da se pohvalim mogu da biram zanimanja da mi nije monotono. Nadam se da i ti.
Upravo zato mnoge stvari na jt nekad nisu ispravno obrađene.
Zbog čega je ovakav komentar?? Pa ti si prije par godina svašta pisao i ovdje postavljao u koju svrhu ??? Šta je svrha nečijeg komentara i slika kako pije čaj ili slika noge na plaži... pa i taj se hvali na svoj način.Ima nas koji smo radili i u težim situacijama , samo nam nije bio prioritet da snimamo i hvališemo se nego sigurno i bezbjedno uradimo posao.
Srećom nisam više u potrebi da radim takve poslove.
Ako ti moje objave ( hvalisave) nepašu to riješiš lako tebe se pita.
Možda nemoram ni ja, možda imam i drugih izvora prihoda ili raznih zanimanj ili radiona ozbiljni proizvodi sa solidnim narudžbinana sa kojima se takođe hvalim, ali to je moj izbor, dali, kad, šta, kako gdje. Svakom je na njegovoj odluci dali će biti svoj gazda ili tuđi najamnik. Izgleda imaš potrebu da meni prigovoriš kao ja moram ili nešto slično.Srećom nisam više u potrebi da radim takve poslove.
A i po ovom mogu da se pohvalim mogu da biram zanimanja da mi nije monotono. Nadam se da i ti.