• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,651
A odakle tebi ideja da sam se uopšte tebi obratio? Jesam li možda citirao tvoj post?
Možda si tu taj koji je svakom loncu poklopac i koji uvijek traži povod za neku prepirku što se može vidjeti iz tvoga ophođenja prema svim drugim članovima , malo previše prepotentnosti i arogancije. Ne cijene to ljudi pa ti onda džaba dođe ono znanje i iskustvo .
Nisi citirao, ja možda jesam ovca nije vrijema šišanja. Vrlo dobro znam sta sam komentarisao i što si ti napisao posle i šta je pisac htjeo da kaže. Ko kako izvlači živu glavu i kakvih situacija neznam da nagađam ne, ima i onih koji prevrnu traktor u dvorištu dali trebaju ili imaju obraz meni pričati o snalaženju u šumi.
Naravno da sam arogantan ti si ostavio komentar u temi kalači drva.. kako sam pobrkao silu, snagu, obrtni moment ... nisi to pisao onako kao laik već si se uhvatio da omlovašiš tadasni rad, iz tog mog pobranog znanja je prodato od tada lijep broj cjepača.
Pa eto čisto da te podsjetim da sam samo u 24 god, izradio 3 vitla i najmanje 3 remonta drugih. Uopste mi neinteresuje ničije lično mišljenje o meni. Trebam da se ućutim pred onima koji kupju a trebali bi možda da to svoje znanje usmjere da prave i prodaju, onda bi imali moj naklon.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,774
Dečki, čemu svađa?
Ne želim biti ničiji odvjetnik, ali stvarno nisam videl nikakve provokacije s bilo čije strane, u ovoj, prilično konstruktivnoj, raspravi.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,161
Pa nisi , ali evo odmah post iznad tvoga kreću provokacije .
To je ona arogancija o kojoj ti pričam.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,798
a ne, ne...pa vidiš da je stvar u bojama...
moja pilana je plava, tak da moram nabavit dve riđe za video uradak...
...moje budu dobile i rukavice!...ovdje je zaštita na radu nula!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,971
veli @Ghost da je ono poučan video rada sa drvima.

E sad, vidim da je tu bilo par napaljenih kaj bi im pomogli, a s obzirom da neke od njih poznam osobno....
Za njih ja imam jedan poučan video na tu temu

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,756
...moje budu dobile i rukavice!...ovdje je zaštita na radu nula!
ja opće nisam skonto da nemaju rukavice :unsure:😅
Čemu zaštita...pa tu samo treba puno raditi...bez rukavica 🤭
:ROFLMAO:
pa treba...kad se osloni na panj (drveni) da se ne našpranji od silnog trenja, ali evo, ima i rukavice...i očale da piljevina ne ide u oči 😁

472280011_122211652526179587_7253524826691745047_n.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh