Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 11,261
Ajd naučite nešto! Jedino ne znam što!
Niti za boga tam. Ak joj zrušiš hižu,bu se k tebi doselilaTu se naučiš kako srušiti drvo kraj puničine kuće.
Ovo iza su vjerovatno limovi koje je postavio da sakuplja piljevinu , nije to nikakav objekatAjd naučite nešto! Jedino ne znam što!
Bogami pravo je poučan,,,Evo jedan poučan video kako se radi sa drvima
Ja ipak mislim da je ovo kolega Darijus,, svoju novu pilanu pustio u pogonEvo jedan poučan video kako se radi sa drvima
Čemu zaštita...pa tu samo treba puno raditi...bez rukavica 🤭...moje budu dobile i rukavice!...ovdje je zaštita na radu nula!
Naravno, svaki savjet koji sam dal na ovom forumu je bil u 99% slučajeva iz vlastitog iskustva, a ne iz knjiga, interneta, suseda, birtije....Tu si i sebe ubrojil
ja opće nisam skonto da nemaju rukavice...moje budu dobile i rukavice!...ovdje je zaštita na radu nula!
pa treba...kad se osloni na panj (drveni) da se ne našpranji od silnog trenja, ali evo, ima i rukavice...i očale da piljevina ne ide u oči 😁Čemu zaštita...pa tu samo treba puno raditi...bez rukavica 🤭
![]()
Ja sam videl na djelič sekunde i grudobrane.ali evo, ima i rukavice...i očale da piljevina ne ide u oči