Nisi citirao, ja možda jesam ovca nije vrijema šišanja. Vrlo dobro znam sta sam komentarisao i što si ti napisao posle i šta je pisac htjeo da kaže. Ko kako izvlači živu glavu i kakvih situacija neznam da nagađam ne, ima i onih koji prevrnu traktor u dvorištu dali trebaju ili imaju obraz meni pričati o snalaženju u šumi.A odakle tebi ideja da sam se uopšte tebi obratio? Jesam li možda citirao tvoj post?
Možda si tu taj koji je svakom loncu poklopac i koji uvijek traži povod za neku prepirku što se može vidjeti iz tvoga ophođenja prema svim drugim članovima , malo previše prepotentnosti i arogancije. Ne cijene to ljudi pa ti onda džaba dođe ono znanje i iskustvo .
Naravno da sam arogantan ti si ostavio komentar u temi kalači drva.. kako sam pobrkao silu, snagu, obrtni moment ... nisi to pisao onako kao laik već si se uhvatio da omlovašiš tadasni rad, iz tog mog pobranog znanja je prodato od tada lijep broj cjepača.
Pa eto čisto da te podsjetim da sam samo u 24 god, izradio 3 vitla i najmanje 3 remonta drugih. Uopste mi neinteresuje ničije lično mišljenje o meni. Trebam da se ućutim pred onima koji kupju a trebali bi možda da to svoje znanje usmjere da prave i prodaju, onda bi imali moj naklon.