• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,791
Ma bude za dvije uz kombinaciju "domaćih" ili "divljih", a jedan manji dio bukovine se i proda eto za troškove.
Baš sam i ja htjeo postaviti pitanje,, kao kolega ,,plus,,,dao si nam odgovor,, al sad me još zanima,,kolega Viduka,, znači ima bukve u Zadarskom zaleđu,, samo to,,

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,291
Ja oko 12-13 metara, a grijem cca. 200 kvadrata, sve ovisi o izoliranosti kuće.
Da li u sezoni grijanja grijete cijeli dan (ono od jutra do veceri) tih 200 m2 ili???

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,273
Ne, samo pola dana jer bi zakuhali u kući od topline, da nemam svoje šume, definitivno bi išao na peć na pelete.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,273
Imam peć od 40kw i dok nije bilo izolacije bila je dovoljno jaka, sad kad je izolirana kuća, bila bi dovoljna upola slabija. Bolje da mi radi pola dana full nego cijeli pa da je prigušena.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,486
Ja trosim 10 kubika trupci na 2 god + nekaj sitno kaj imam doma na vrtu orahe kaj rusim..grijem 100 kvadrata stan na katu samo kaminom jer je tak pozicioniran kaj sve grije...a dole imaju kaminsku pec i kure vecinom samo navecer i kroz noc kaj zgori u spavacoj sobi....male su mi razlike.u potrosnji drva, bez obzira na.zimu...neznatno vise sam potrosil kad je zena bila s klincom prvu godinu doma i grijala cijeli dan..imam n ajuznu stranu prozore u dnevnoj i blagovaoni pa kad je suncano jako lijepo grije...
Dole si dnevnu,kuhinju,blagovaonu i kupaonu griju na centralno na plin...

Najnoviji postovi

Na vrh