• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,068
I kaj se tiče prikolice, sve je položila, osim kaj sam sad skužil da bum moral napraviti piksu u rudu, jer je oko 8cm a klin 6cm.
Onda malo nabija kad se ide hjarek ili hbreg. Uglavno ide kak mora iti.
Raketa vleče za sad bez probelma, jedino je mali zajeb u šumi se okrenut, pa idem koji kilometar dalje da se mogu okrenut.
Za sad nema problema. 🙂

Nije valjda 6 cm klin.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,321
osim kaj sam sad skužil da bum moral napraviti piksu u rudu, jer je oko 8cm a klin 6cm.
Onda malo nabija kad se ide hjarek ili hbreg. Uglavno ide kak mora iti.
Nemoj delati nikakvu piksu. Minimalni luft je dobar za zakretni smjer i da ne lupa napred-natrag, al moraš imati lufta kad se prikolica pregiba.....
Ja sam si za svoju stokaril piksu od tvrde plastike, pa ju je potrgalo za čas

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,325
Hm, al mislim da je tu previše lufta.
Jer dosta lupi nekad.
Pogotovo sad, danas kad je bil teret neki.
Nije da me smeta, ali ali.
Još moram neku kutiju/sanduk na prvoj stranici napravit za pilu, kanister, gurte i te stvari.

Najnoviji postovi

Na vrh