• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,228
View attachment 86819 View attachment 86820 View attachment 86821
Akcija sadi-ruši. Dojadilo mi je gledati kako godinama nema zdravog ploda na orasima pa sam odlučil to riješiti motorkom. Husqvarna 357 XP je jedva dočekala da se malo razgiba. Ovo je samo dokaz da je orahova muha pobijedila. To me podsjeća na slučaj u kojem su se gazdi naselili miševi u hižu i nije ih se mogao nikako riješiti i onda da im se osveti vužgal je hižu.
Izvini kolega ali ti je ipak"mali".

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,934
Juče malo obilazio ono malo moje šume, i vidim kod susjeda koji nije tu među nama,ovo,,
20251213_135343493.jpg
roknula bukva i još 3-4 graba sjebala,,najmanje tu je 10 m3,, nažalost nasljednici su nula,, vjerovatno se ovi šumokradice počaste,,

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,861
Da bukva, a hrast,grab,jasen i smreka, ove naše mediteranske pripremam u drugom mjesecu za iduću sezonu.

Posljednje uređivanje od moderatora:

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,228
Taj prilog bi trebao biti negdje uredivanje njive, radovi u polju i sl, šuma ??.

Najnoviji postovi

Na vrh