• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
599
Materijala je bilo doma, a i trebalo je isprobati aparat za varenje kak radi sa elektrodama. Ovo je bila početna ideja i jednostavnija za izradu, ali onda nebi bilo sredine za kopčat pa se od toga odustalo. Uglavnom cijela konstrukcija ima 27 kg pa nije problem za prikopčit i odkopčit, a mislim da vući trupce bude puno lakše s tim nego na kuku i preko poluga hidraulike.

Prilozi

• IMG_20260519_193825.jpg
    IMG_20260519_193825.jpg
    47.7 KB · Pregleda: 21
  • IMG_20260515_142118.jpg
    IMG_20260515_142118.jpg
    63.7 KB · Pregleda: 21

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,759
Sigurno bude lakše jer je na lancima jednostavno za skratit, da ga možeš podignuti u zrak za vuči

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,456
Materijala je bilo doma, a i trebalo je isprobati aparat za varenje kak radi sa elektrodama. Ovo je bila početna ideja i jednostavnija za izradu, ali onda nebi bilo sredine za kopčat pa se od toga odustalo. Uglavnom cijela konstrukcija ima 27 kg pa nije problem za prikopčit i odkopčit, a mislim da vući trupce bude puno lakše s tim nego na kuku i preko poluga hidraulike.
Gledam tu tvoju novu napravu, ali još bolje tvoju urednu radionicu.

Ja sam zaboravio kada sam zadnji put pokušao složiti ostatak alata. Danas ga malo složim, sutradan ga još bolje razbucam.
Ma dobro, imam još neku šansu, jako puno sam podijelio, "sakupljači starog željeza, kosilica, flakserica, kompjutora :devilish: su besplatno odfurali dva kombija nedavno (dobro da i mene nisu utrpali) a i prije koju godinu je jadan kombi otišao za Viroviticu, ljudima su se svidjele neke moje odložene stvari - može ljudi, dao sam im i 4 kom 100% ispravnih kotača s gumama za Grande Punto. Mlađi je član tog dvojca rekao da doma imaju Punto. Vidio sam radost u njegovim očima, ja ne žalim.".
A alat, hebaj ga, nedavno sam si kupio jedan analogni unimer i dobro nasmijao suprugu, samo je rekla, nikad kraja ;):ppozdrav:.

Najnoviji postovi

Na vrh