Sto bi se kod nas reklo: misljenje je ko guzica: Svatko ga ima...
Slusaj, moj 549 je odradio 1000 radnih sati vecinom teskog posla na 30 jutara zemlje na brdovitom terenu gdje 539 orati ne moze ni s jednbraznim plugom i to sve bez ikakvih problema na prednjoj vuci a ukljucujem ju kad na njivu dolazim a iskljucujem kad krenem s njive kuci. Bez obzira jel blato il ne, jednostavno, traktor ne tone u zemlju i lakse mu je.
Poluosovine su pucale na IMT 577 traktorima prve i druge generacije zbog toga sto pricas. Pre tanke poluosovine, pa ona dulja dobije po repu. 549 s tim nema problema sve dok na svakih 400 radnih sati mjenjas ulje u prednjoj vuci. Ja ga mjenjam na proljece bez obzira na broj radnih sati jer i nije neki trosak, a puno znaci, posto usput odmah prekontroliras kakvo je staro ulje i jesu li tockovi dobili lufta.
Cuj, ako dobijes 45% od cjene novog traktora, to je dobro, ali samo da ti napomenem da stari IMT i ovaj novi nisu ni za usporedbu. Daleko je to od loseg, al sad da kupujem traktor, malo bi prosirio vidik, da vidim sto se jos nudi.
Sto se bugarskih motora tice, izbjegavaj ih. Moze se birati da li zelis bugarski VAMO ili beogradski IMR. Za IMR djelova ima gdje god hoces, a za bugarina bas i nema iako se bas i nisu u poslu pokazali.
Ja sam od 549 ocekivao za par nijansi bolji traktor od 539, ali sam dobio puno puno vise od ocekivanog, pa sam s njim zadovoljan. Prednju vucu nosi bez problema i iz jako skakljivih situacija me izvukla i vise traktor bez prednje vuce ne bi kupovao.