• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

RAKOVICA

Alfada Jadarko

Dobro znana faca
Tu od
6 Velj 2011
Poruka
1,004
ma ok,, nemoj se odmah ljutiti,, uspoređivao si 560 i 558 oni imaju iste motore i rakovicu ali nisi naveo koju jer ogromna je razlika među rakovicama i ostali, t.j. vjerojatno si mislio na r 60 i r 65 a i među njima osim u motoru razlika je i u hidro.pumpi i kardanu

J

jozica

Guest
ma ok,, nemoj se odmah ljutiti,, uspoređivao si 560 i 558 oni imaju iste motore i rakovicu ali nisi naveo koju jer ogromna je razlika među rakovicama i ostali, t.j. vjerojatno si mislio na r 60 i r 65 a i među njima osim u motoru razlika je i u hidro.pumpi i kardanu

Ma nema veze moje je mišljenje bilo da 558 i r60 su jako slični bar koliko sam imao prilike raditi s ta dva traktora :icon_twisted:
Vama svaka čast...

haz0r

Član
Tu od
1 Lip 2012
Poruka
460
Sad komsija dodje kuci iz oranja sa R65 i ostala mu u prvoj brzini. Po njegovoj prici ne moze ni u jednu drugu brzinu. Da li je pomijesala il zaglavila ? Jel se nekome desilo kada slicno ?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Pukel štift između birača i vilice vjerojatno. Bilo je pisanja na tu temu prije nekih tjedan dana.
Pogledaj OVDJE

Posljednje uređivanje:

Alfada Jadarko

Dobro znana faca
Tu od
6 Velj 2011
Poruka
1,004
skineš kotač i koplet čizmu sa reduktorom i sve ti je kao na dlanu, osim ako ideš na desnu stranu tu imaš razvodnik od hidraulika koji smeta

Marijo

Član
Tu od
23 Velj 2009
Poruka
58
imam jedno pitanje. gdje bi se mogo nac saraf za prednji kotac i za zadnji za rakovicu?

Alfada Jadarko

Dobro znana faca
Tu od
6 Velj 2011
Poruka
1,004
u trgovinama traktorskih dijelova, ne znam odakle si, ali dijelova ima a šta nema može se naručiti

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
A možda skoro nitko nema rakovicu ili ne radi s njom više.
Odi u imt temu tamo ima problema more a rakovica motori.

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
Rade rakovice stalno ali barem kod mene kvarova nema a pali bez grijanja po ovome vremenu.......

Tu od
17 Lip 2009
Poruka
174
ma moja je Nova ja tek 80 radni sati nabio
cuvam je a 539 sve radi hehehe. ja sam zadovoljan
ko sta reko da reko.

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
Rakovica mi bolje pali nego zetor :) i usput kupljeni su kajsevi za kocnice bit ce slike kad budem mijenjeo al to bude cekalo ljepseg vremena :)

Tu od
17 Lip 2009
Poruka
174
E Super samo ti postavi ima fanova rakovice dosta
.ps. Ma pali on ko mina kad se odrzava i kad nije vani
na minus 15 stepeni a pokrivena ceradom

Alfada Jadarko

Dobro znana faca
Tu od
6 Velj 2011
Poruka
1,004
rakovice rade pa gazde nemaju vremena pisati, uz sve traktore ona ne ide iz dvorišta a pogotovo ne za novce koliko se vrte na Njuškalu, kod mene osim semeringa poluosovine i štelanje ventila, promjne ulja i filtera od 1989.g. kada je kupljena nova nije bilo nikakvih radova

cira92

Član
Tu od
11 Sij 2014
Poruka
368
Evo moje Rakovice 65.. 1987 godiste je ima nesto preko 3000rs i od kvarova na njoj sam imao samo lamelu jedanput i levu polu osovinu mi okrunila,,, To je do vecih kvarova.. Sitnica je bilo tu i tamo...

img2620.jpg

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
Vidim da se odavno nije pisalo ovde sto znaci da nema problema :)
naime zanima me jeli ko pravio gornju kuku za rakovicu koja se moze demontirati? znam da se donja moze preokrenuti ali mi to ne odgovara :) mozda neko ima neke slike ? lp

Najnoviji postovi

Na vrh