To su oni sa klatećom cijevi?Jesi li razmišljao o Viconu 600/800 kila? Ako ne mora biti novi...
Ne, treba da baca bar 14/16m da pokriva širinu prskalice, a takvi ne uspiju.Tako je. Imam 400 kg, super sam zadovoljan kako baca.
Po tebi bolje taj nov ili zapadni polovni?Pa ne bas, 12 mu je neki max
I moj glas ide donderu, eventualno hms
Bi trebao.... Možda neke granulacije.Vicon PS600 bi trebao bacati do 15 metara, koliko ja znam?
Uvijek novo. Ili polovan zapadni da je u novom stanju ali taj je i dalje skuplji od ovog novog.Po tebi bolje taj nov ili zapadni polovni?
Zanimljivo mi je štelovanje širine kod nelih, da se urea i kan uspiju bacat isto daleko, valjda...
Bar na rasipaču nema komada da se doma nemože napravit. Reduktore se kupi i to je to.Neznam koliko ti je bitno i cjena rezervnih dijelova. Nisam prije gledao za Amazone, sad kad sam kupio i kad sam vidio da 4 lopatice sa šarafima dođu 1500 kuna muka mi je došla.
Gdje ima za kupiti reduktora za rasipač ? Imam jedan u dijelovima, več par godina, mislim da je 900 kila, plastična posuda ali su reduktori u banani. Možda bi se dalo šta složiti. nisam uspio nači ništa zato pitam.Reduktore se kupi i to je to.
RositehGdje ima za kupiti reduktora za rasipač ? Imam jedan u dijelovima, več par godina, mislim da je 900 kila, plastična posuda ali su reduktori u banani. Možda bi se dalo šta složiti. nisam uspio nači ništa zato pitam.
Skineš prvo mješač ako nije zapekao. Ostalo je onda puno lakše raskopati. Jesi probao podmazati reduktor ? Ima on svoju mazalicu.Imam megametalov od 400kg i čak se nije puno ni koristio, poslije korištenja opran, garažiran. Ali jedne godine praktički zapekao, jedva nekako pokrenuo tanjur. Sad u radu bruji kao da je otišao ležaj. Jel se to može šta rastaviti, podmazati