e nesmiju, mene su dirnuli al ne zbog opg-a nego sam se zahebo pa otvorio upisnik šumoposjednika 2012...i lijepo se ne dira u stare opegeje prije 2010. godine, tj. nisu obveznici uplate doprinosa...s treće strane smiju te teretit samo za 5 godina unatrag, pa im je sad bilo zadnja prilika da mene stisnu...
eto da Vas prosvijetlim svojim iskustvom...
dobio sam riješenje od našeg (karlovačkog) mirovinskog u kojem sam dužan platiti doprinose od listopada 2013. do rujna 2016.
...i naravno, kao što sam unaprijed najavio ja krenuo u bitku...žalbom na riješenje...
e, sad, to je neka posebna žalba jer odgađa samo riješenje...inače naši zakonodavci vole žalbe koje ne odgađaju...ali...
naravno, tak sam se požalil, da me nisu mogli više veslat po Karlovcu, nego su poslali žalbu u Zagreb.
I za svega 6 mjeseci došo odgovor...poništava se riješenje karlovačkog ureda...jer tek od 1. 1. 2014. imaju pravo na naplatu po osnovi upisnika šumoposjednika...he, he...
a moje argumente nisu niti razmotrili, sve zbog vlastite greške u koracima...
O DRŽAVO, JESI BUBANA!!!
Poanta je...žalite se bezveze, oni se budu sami posipali pepelom...
inače, tri godine doprinosa, plus kamata, puta 2 (bilo nas je još upisano) jednako skorom 8 iljada ojra...
mam si bum kupil još jen traktor!