rayer:rayerozdrav,evo lagano se spremam za generalku na IMT 540
Pošto mi je blok povaren al ipak ispucan uzduž i poprijeko moram kupit drugi
Našao jedan za 2000kn,još nisam išao gledat al čovjek kaže da garantira za njega jer se inače bavi prodajom djelova
Sad po vašem jel cijena u redu il je visoka?
I još jedno pitanje,zna li tko kolko litara ulja ide u getribu i koje je najbolje stavit
po meni je puno to love ja sam za komplet motor dal toliko para,a ulja ti ide 35 lrayer:rayerozdrav,evo lagano se spremam za generalku na IMT 540
Pošto mi je blok povaren al ipak ispucan uzduž i poprijeko moram kupit drugi
Našao jedan za 2000kn,još nisam išao gledat al čovjek kaže da garantira za njega jer se inače bavi prodajom djelova
Sad po vašem jel cijena u redu il je visoka?
I još jedno pitanje,zna li tko kolko litara ulja ide u getribu i koje je najbolje stavit
Ako ga slazes za sebe onda nemoj zaliti. Ako mislis da ces ga se u blizoj buducnosti rijesiti onda sory but jbga...
Pozdrav, mehaničari i hvala na savjetima.Odlučio sam se ipak za naj jeftiniju varijantu a to znači novi ili polovni klip umjesto onog razbijenog,nove komplet karike i ležajevi, dihtung glave ,sve ljepo upakirati i dati u oglas na prodaju,mislim da će početna biti oko 3000e a sutra idem pogledat novi FM 240 u Vrbovec imaju ga na akciji 54.000kn.
pozdrav mehaničaru ,gdje se nalazi taj klip ako je usput možda i dođem po njega.
Nediraj šperu (neraskapaj) vec ako ti bas treba onda dok ju stisni muški i drzi da bolje primi unaj jezicak sta ulazi u diferencijal.
Ma za sebe ga slažem,ne mislim ga prodavat,ne radim ja puno s njim jer nemam baš zemlje,ono malo kukuruza malo ječma i drva,ponekom prijatelju nešto
da ga sad idem prodat neču dobit za njega ništa,a za bolji nemam para,sad bumo nekak na čarobni način skupili lovu za generalku pa do prolječa još ako bog da nove gume pa sam onda miran jedno vrijeme
Getriba je ok,kvačilo još rješim u hodu dok bu rastavljen i malo pregledam hidraulik i to bu to
Samo da još pitam,špera na tom traktoru,ponekad kad ju koristim zna izbacit pa primit i tak par puta,kaj ima točno nutra,tj kaj se da promjenit da bi radila 100%
da meni prodaš traktor i da mi to prešutiš i da ja to saznam ja bi ti došo na kućni prag i nelmal te i to pošteno i još bi mi platil poštenu generalku.
Sama naznaka mogućeg muljanja diže mi tlak na 200...
da da dok dojde traktor izvana sigurno je sve super složeno postoji izreka viđeno kupljeno
a takvi sto bi nekog lemali se treba bojat, meni kad dojde kupac odma pitam dal če me doći tuči poslije
i šta ak kaže da ne prešutiš mu sve ili?
Inače zna se razlika kod kupovanja iz uvoza ili kupovanja na kučnom pragu od stvarnog vlasnika.