tu se vidi i puknuće bloka i novi organi :icon_super:
. . .
Jedno pitanje za znalce i sve ona koji su več piksirali prvi kraj na imt-ju
Kupio sam nove pikse al rukavci su pojedeni na dijelu di su u piksi pa me sad zanimaju iskustva kak ste to rješavali,navarivanje pa tokarenje...?
mozes i obicnim aparatom navariti i jos bih ti preporucio rutilnu zutu elektrodu. co2 i bazicnom se moze zavariti ali je jako tvrd var posle za obradu i vecina strugara to nece da prihvati. najobicniji strug moze sve to obraditi samo ucentrirajte dobro i uhvatite trnom [siljkom sa druge strane obavezno]. nije to veliki problem . na kraju malo ulja i smirglom uglacati ili istrosenijom turpijom .jel se to može navarit običnim elektoaparatom il?
I dal treba bit neki posebni tokarski stroj il najobičniji,pitam zato jer stari ima dva poznanika koji bi mu đabe otokarili ak se more na običnom
Varenje, to ti je več objašnjeno.Jedno pitanje za znalce i sve ona koji su več piksirali prvi kraj na imt-ju
Kupio sam nove pikse al rukavci su pojedeni na dijelu di su u piksi pa me sad zanimaju iskustva kak ste to rješavali,navarivanje pa tokarenje...?
Jedno pitanje za znalce i sve ona koji su več piksirali prvi kraj na imt-ju
Uvalil ti je čahure volana, valjda druge nije imal.možda ti pikse te nove nevaljaju, ja uzeo za 533 u sekri, i nije bilo šanse staviti unutra, morao sam napraviti rez sa brusilicom, i kad se uguralo unutra, još je bilo knap.