Vjerojatno
Ovo kod mene je super,4 šarafa i skineš cijelo kučište i oba semeringa imaš ko na dlanu,manji semering je ko na 539 al veči mi nije pasao,bio prevelik,tj ovaj veči je skroz tanki,mislim da 4mm a i razlika nutarnjeg i vanjskog promjera mu je nekih par milimetra i nema onu oprugu u krug ko klasični semering
Nego još jedno pitanje,semering na kardanu iza,odšrafio sam onaj jedan šaraf na šrafciger,sad bi ja trebao znači izvuč van onu piksu u kojoj je semering,kak to izvuč?
Moj 542 moje godiste
stalno smo pomalo nadoljevali ulja sad ima viška a niko od doma nije ljevo sta mu bi??????
pogledaj dati nije otisla membrana na ac pumpi toje najcesci uzrok jeli mu ulje rjetko i jeli se cuje na naftu a moze i grijac da pusti ulje
hvala to sam več i nacuo sad nadam se da to možem sam složit?????
toti je jednostavno jasam u sebe mjenjo samu membranu koja kosta neki50 kuna najskuplje je zamjena ulja a trebas i filter isprat ili zamjenitihvala to sam več i nacuo sad nadam se da to možem sam složit?????
Moj 542 moje godiste
stalno smo pomalo nadoljevali ulja sad ima viška a niko od doma nije ljevo sta mu bi??????
Stigli djelovi sa obrade,prošao ful jeftino,barem mi se tak čini a majstora svi hvale a preporučio mi ga kolega Muhaničar pa mu se odma i zahvaljujem
Izmjena i brušenje košuljica cilindra,ravnanje bloka,skračivanje klipova,brušenje radilice,izmjena čahura klipnjača i brušenje glave te izmjena vodilica ventila i popravak sjedišta ventila,sve ukupno za 900kn,ja ful zadovoljen cijenom
Kupio još i nove lamele i ploču lamele kardana te nove štiftove a ostatak kumpluga je još dobar
Ja bi ti pp-al ali se stvarno nesječam kojega sam preporučil :mur:alo ovo je ful jeftino može adresa i broj tel. od majstora na pp