• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Renault celtis 446rx

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,603
Zetori su posebna sorta traktora, i u njih je bolje uloziti nego u zlato. Veći je povrat. Moj susjed kupio zetora 7045 ili tak nesto za 8000 prije 15 god sad ga je prodao za 12. Čudo.

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
739
To čudo se zove novčana inflacija. Oni koji su živjeli osamdesetih na ovim prostorima jako dobro znaju o čemu se radi. Za one mlađe to zbilja sliči na čudo.

turke

Aktivni član
Tu od
8 Pro 2014
Poruka
163
i ja trazim neki rabljeni traktor 120-130 konja i da ima prednji utovarivac . Do 60000€ . Kaj ima loših traktora već smo obišli pola hrvatske uzduž i poprek 😁😁 .

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
468
Ja sam zelim onaj osjecaj kad se sjednem u traktor da znam da budem cijeli dan radio bez razmisljanja da bude nekaj krepalo🤣 e takvoga Aresa trazim 😁

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
739
i ja trazim neki rabljeni traktor 120-130 konja i da ima prednji utovarivac . Do 60000€ . Kaj ima loših traktora već smo obišli pola hrvatske uzduž i poprek 😁😁 .
Kada bi kupovao traktor za toliku lovu - onda bi se još samo malo rastegnuo i gledao novo.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,478
Kak bi rekel Dudek : Je tetec, či je krava stvarno tak dobra, ja ju sejeno nebi prodal 🤭

• Haha
Reactions: ZJ

miha55

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2015
Poruka
106
Pozdrav ljudi
Ima neka dobra dusa da pogleda oglas i kaze sta misli o traktoru?

Gledali smo ga, dobro se cini
Motor lijepo radi, ne puse na iberlauf, ne dimi crno, lijepo se salta, ima lufta na rukama hidraulike, ehr nesto steka, struja nije bas uredna ne radi stop, slini ulje na semeringu kod pogona i gume treba prve nove

Sta kazete?
Ja sam bil kod njega kad je taj traktor dopeljan jer smo dosli gledat MF 390T kojeg je tad prodaval i kad sam ga pital jel taj na prodaju odgovoril je da jos nije jer ima problem sa getribom da kad to otklone onda bude😬

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
65
Ja sam bil kod njega kad je taj traktor dopeljan jer smo dosli gledat MF 390T kojeg je tad prodaval i kad sam ga pital jel taj na prodaju odgovoril je da jos nije jer ima problem sa getribom da kad to otklone onda bude😬
Sad si me stavil u brige, bolje da mi to nisi napisal 🤣
Vec sam s jednom nogom bil na kupnji.

Sad se super vozi i salta, pa je pitanje kakav je bil problem s getribom i ak je stvarno popravljeno za vijeke vjekova ili samo tolko popravljeno da se proda.
🧐

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,574
Kada bi kupovao traktor za toliku lovu - onda bi se još samo malo rastegnuo i gledao novo.
Puno ljudi kaže tako no nitko ne pita što se traži od traktora točno. Neki se kupi 120 ks novi za te novce, a neki ne može ni rabljeni.
Ja kad sam dobio Hamag slično sam postupio i gledao sam rabljeni JD, pa sam si onda razmislio ajde malo se produžim pa uzmem novi, to produživanje me koštalo 50 000 eura jer sam uzeo novi Steyr, a da sam u istoj opremi uzeo novi JD produživanje bi koštalo 100 000 eura tako da to je sve relativno. Inače ako dobro pratim mislim da je ovo totalno profulana tema sa ovom diskusijom, ako se ne varam tema je kombajni?

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
65
Puno ljudi kaže tako no nitko ne pita što se traži od traktora točno. Neki se kupi 120 ks novi za te novce, a neki ne može ni rabljeni.
Ja kad sam dobio Hamag slično sam postupio i gledao sam rabljeni JD, pa sam si onda razmislio ajde malo se produžim pa uzmem novi, to produživanje me koštalo 50 000 eura jer sam uzeo novi Steyr, a da sam u istoj opremi uzeo novi JD produživanje bi koštalo 100 000 eura tako da to je sve relativno. Inače ako dobro pratim mislim da je ovo totalno profulana tema sa ovom diskusijom, ako se ne varam tema je kombajni?
Tema je Claas Celtis 446
Ali smo malo otisli van teme s diskusijom

Najnoviji postovi

Na vrh