Kada bi kupovao traktor za toliku lovu - onda bi se još samo malo rastegnuo i gledao novo.i ja trazim neki rabljeni traktor 120-130 konja i da ima prednji utovarivac . Do 60000€ . Kaj ima loših traktora već smo obišli pola hrvatske uzduž i poprek 😁😁 .
Ja sam bil kod njega kad je taj traktor dopeljan jer smo dosli gledat MF 390T kojeg je tad prodaval i kad sam ga pital jel taj na prodaju odgovoril je da jos nije jer ima problem sa getribom da kad to otklone onda bude😬Pozdrav ljudi
Ima neka dobra dusa da pogleda oglas i kaze sta misli o traktoru?
![]()
Claas Celtis 446 RX
Claas Celtis 446 RX 95 ks. 2005. god. reverser 4 cilindra turbo motor Grammerwww.njuskalo.hr
Gledali smo ga, dobro se cini
Motor lijepo radi, ne puse na iberlauf, ne dimi crno, lijepo se salta, ima lufta na rukama hidraulike, ehr nesto steka, struja nije bas uredna ne radi stop, slini ulje na semeringu kod pogona i gume treba prve nove
Sta kazete?
Spora getriba me muci, spor sam a dosta sam u transportu 🫣Kak bi rekel Dudek : Je tetec, či je krava stvarno tak dobra, ja ju sejeno nebi prodal 🤭
Sad si me stavil u brige, bolje da mi to nisi napisal 🤣Ja sam bil kod njega kad je taj traktor dopeljan jer smo dosli gledat MF 390T kojeg je tad prodaval i kad sam ga pital jel taj na prodaju odgovoril je da jos nije jer ima problem sa getribom da kad to otklone onda bude😬
Puno ljudi kaže tako no nitko ne pita što se traži od traktora točno. Neki se kupi 120 ks novi za te novce, a neki ne može ni rabljeni.Kada bi kupovao traktor za toliku lovu - onda bi se još samo malo rastegnuo i gledao novo.
Kolega je kupio novi claas 130 ks (4 cilindra, sa ugrađenim autosteer-om, bez utovarivača, prilično dobra oprema - ima i jeftinijih varijanti istog modela) izašlo ga je manje od 80 KE (+pdv). Netko je na forumu pisao da je kupio sličan/isti novi traktor za slične nofce. Inače kolegi se sve zeleni u dvorištu od žuto-zelene kombinacije ali je rekao da jednostavno neda (toliko) više za novi JD sličnih karakteristika. Nudili su mu i JD za sličnu lovu, ali to je klasa traktora ispod ovog Claas-a. Dati 60 KE za 5-10 godina podjednako star traktor sa priličnim brojem sati nema logike jer dok na njemu napraviš pošteni servis izaći će te skoro jednako a imati ćeš stari traktor. No svatko mora misliti za sebe. Za mene to je razina investicije kada se gleda novo. Kod kupovine novog treba malo i trgovati, dealeri su fleksibilni sa cijenom.Puno ljudi kaže tako no nitko ne pita što se traži od traktora točno. Neki se kupi 120 ks novi za te novce, a neki ne može ni rabljeni.
Ja kad sam dobio Hamag slično sam postupio i gledao sam rabljeni JD, pa sam si onda razmislio ajde malo se produžim pa uzmem novi, to produživanje me koštalo 50 000 eura jer sam uzeo novi Steyr, a da sam u istoj opremi uzeo novi JD produživanje bi koštalo 100 000 eura tako da to je sve relativno. Inače ako dobro pratim mislim da je ovo totalno profulana tema sa ovom diskusijom, ako se ne varam tema je kombajni?